Воробус отримав ювілейну монету до Євро-2012

Воробус з ювілейною монетою

Євро-2012 наближається. Львів – місто де ми живемо.

Дороги і на далі ремонтують, електронного квитка так і не ввели і напевно його не введуть ніколи, з транспортом повний бардак, аеропорт вроді працює і то через раз, квитки на матчі купити важко, хіба що символіку можна купити.

Вчора ваш автор йшов центром, то побачив молодих людей у фірмових футболках майбутнього чемпіонату. Може то і собі таку купити, буду як крутий Джек. Ще подумаю.

Але, але Воробус також вже став європейським. Вчора мені вручили фірмову монету, присвячену футбольному чемпіонату, який незабаром стартує на полях України та Польщі.

Як це так мені вручили і де? Справа у тому, що десь ще давніше ваш автор просто для приколу розмістив у соціальній мережі фейсбук свій відео сюжет, де я вболіваю на стадіоні. Просити голосувати люд я не хотів, бо це вже всім набридло, а залишив все так як є.

Переможу – то переможу, ні – то ні. А розігрувалися на фейсбуку квитки на матчі чемпіонату, а також пам’ятні монети.

І ось буквально кілька днів назад мені прийшов лист, що ви перемогли у конкурсі і як приз вам пришлють монету. Хмм, та чого її не взяти, буду мати на пам’ять, що у нашій країні колись проводився чемпіонат.

Також читайте:   Як виготовляють паперові пакети

Монету можна було вибрати із чотирьох міст: Донецьк, Харків, Київ та Львів. Звісно, ваш автор як корінний житель міста не міг не вибрати іншого міста як Львів.

Заявку мою прийняли, залишилося забрати приз із Unikredit банку, саме вони проводили цей конкурс.

Поки ваш автор чекав свою чергу, щоб забрати монету, то прочитав на стендах, що монети різної номінальної вартості можна придбати у банку за відповідну ціну. Скажімо, така монета як моя там коштує – 100 гривень.

Мій час настав, заповнення документів і ось монета. Шкода лише, що не вручили мені її під музику та шампанське, що я і сказав у відділенні банку. Працівниця банку жарт зрозуміла.

Що ж, тепер переходимо до самої монети. Зроблена вона із нейзильберу, її номінал складає – 5 гривень.

На одній стороні зображений футболіст з м’ячем, стадіон «Арена Львів» та є надпис – чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

На іншій стороні медалі зображена карта України, виділене місто Львів та символіка майбутнього чемпіонату.

Ось такі от справи. Подарунки отримувати завжди приємно, побільше би їх було. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Олег 19.05.2012 пише:

    Мені таку на роботі вручили з зарплатою 🙂

  2. vrubli 19.05.2012 пише:

    Воробус пише:
    Шкода лише, що не вручили мені її під музику та шампанське,

    Воробус як завжди скромненьке пташенятко 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*