Україна – Англія: час ікс настав!!! - Блог про Львів

Україна – Англія: час ікс настав!!!

Всі дороги ведуть в Донецьк

Ось і настав час-ікс для української футбольної команди. Сьогодні ми дізнаємося чи зможуть наші співвітчизники продовжити боротьбу за головний трофей чемпіонату – кубок Євро-2012.

Вже з самого ранку довелося поспілкуватися із багатьма людьми, то всі як один говорили за футбол: хто де буде вболівати, як саме це будуть робити, хто вже розмальовує лице у жовто-сині прапори.

Але, всі зійшлися в одному – Україна має перемогти і подарувати ще один день свята для всієї країни.

Фан-зона, робота, диван у хаті, підвал сусіда – хто де буде вболівати. 😀

Після поразки у минулому турі від збірної Франції українці суттєво зменшили свої шанси на вихід із групи. Тепер, для того, щоб вийти у чвертьфінал змагань треба неодмінно перемагати своїх сьогоднішніх суперників – збірну Англії.

Інший результат нас не задовільнить.

Чи може ми це зробити? Та звісно що можемо, але сьогодні на поле треба вийти і просто зіграти на максимумі своїх можливостей з першої і до останньої хвилини.

Англія не буде бігти всією командою вперед, їм вистачає і нічиєї, а ось Україні треба відкриватися і багато атакувати. Звісно, є можливість прогавити контратаку, але від цього ніхто не застрахований.

Додає остраху і ще той факт, що у складі наших суперників після дискваліфікації на поле повертається один із лідерів команди – Руні. Людина довго не грала, відпочивала і не знати в якій формі знаходиться цей футболіст.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 1:0 Партизан (відео)

Українці? За словами нашого тренера Блохіна – всі здорові крім Шевченка. Його вихід на поле під великим питанням, але можна не сумніватися, легендарний футболіст України таки вийде. Хто як не капітан поведе за собою команду.

Слабі сторони англійців? Помітно, що вони пропускають у кожному матчі, тому шанси забити гол є. До сильних сторін би відніс гру головою, а її так не любить Україна. Скільки за всю історію українського футболу ми пропустили якраз голів після стандартів.

Деякі ЗМІ зранку написали, а чому б не повторити Дніпропетровськ 2009? Саме у цьому році Україна востаннє перемагала своїх сьогоднішніх суперників. Тоді єдиний гол Назаренка вирішив гру.

Тримаємо кулаки за наших хлопців!!! Шанси є завжди.

А насамкінець, хто ще не знає, скажу, що гра між збірними України та Англії розпочнеться сьогодні, 19 червня на полі донецького стадіону – «Донбас Арена» о 21 годині 45 хвилин і пряму трансляцію цього матчу можна буде побачити на каналі «ТРК Україна».

Підтримаймо Україну разом!!! Вперед до перемоги!!!

Фото: uateka.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 19.06.2012 пише:

    Будемо тримати кулаки, а ти Воробусе, крила. 😀

  2. vrubli 19.06.2012 пише:

    Архіваріус, добре, що лише крила 😀

  3. Patron 19.06.2012 пише:

    Мілевській – рахіт, це аксіома!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*