Цінова політика Фк Карпати на сезон 2012/2013 років - Блог про Львів

Цінова політика Фк Карпати на сезон 2012/2013 років

І знову стадіон Україна

Євро-2012 минуло, люди ще досі згадують найяскравіші його моменти, але життя триває і вже не за горами стартує новий футбольний чемпіонат України з футболу.

Дуже добре, що як і минулих сезонів у ньому прийматиме участь команда з міста Львова – Карпати. Так, минулого чемпіонату багато говорилося про те, що «зелено-білі» могли вилетіти, були на межі краху, але все минулося і Карпати знову у прем’єр-лізі.

Новий футбольний сезон в Україні стартує вже сьогодні і яким поєдинком ви би подумали? Правильно, за участю львівських Карпат.

Команда нашого міста проводитиме свій поєдинок у сусідньому Луцьку, де їхнім суперником буде місцева Волинь. Ця гра розпочнеться о 19 годині за київським часом. А хто не зможе поїхати у Луцьк, то пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

А перший домашній поєдинок у цьому сезоні Карпати зіграють 21 липня. На стадіоні «Україна» о 19 годині 30 хвилин вони екзаменуватимуть маріупольський Іллічівець. Суперник – не слабий, а отже гра має бути цікавою.

Вже зараз багато хто задумався над тим, як не пропустити жодної гри за участю львівської команди. Навіть мій знайомий колега запропонував вашому автору взяти абонемент на всі поєдинки.

Звісно, що Воробус нічого не залишає поза своєю увагою, тому вирішив дізнатися скільки ж коштує абонемент і які будуть ціни на квитки у новому сезоні.

Також читайте:   Футбол. Результати жеребкування відбіркового етапу до ЧЄ-2016 року + календар

Так от, розпочнемо із квитків на матчі.

У сезоні 2012-2013 вони будуть коливатися у ціновому діапазоні від 20 і до 200 гривень.

20 гривень – це сектори для фанатів, а ось квитки по 30 і 50 гривень – це вже для простих людей.

До речі, на топ-матчі (Динамо, Шахтар, Металіст та Дніпро) квитки будуть ще дорожчими.

Наприклад, ті квитки що 20 гривень будуть коштувати – 30 гривень, ті що 30 – 40, 40-50 і так далі. Ніколи не подобалися подібні речі, але що маємо – те маємо.

Тепер переходимо до абонементів. Отже, Якщо Воробус хоче купити абонемент на цілий сезон, то мені прийдеться викласти щонайменше – 420 гривень.

Ближче до середини стадіону, абонемент коштує – 680 гривень, в самій середині – 1100 гривень і нарешті Vip – 2750 гривень.

Як вам така цінова політика? Не знаю як для кого, але відвідування кожного футбольного поєдинку трохи дорогувате. Чому так мало людей на матчах? Був би я власник клубу, то зробив би ціни від 10 і до 20 гривень. Люди би ходили, повірте.

Купляти чи не купляти абонемент ще подумаю, футбол все-таки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. yes 16.07.2012 пише:

    Chomu Karpati ne grayuti na Arena Lviv?

  2. Vorobus 16.07.2012 пише:

    yes пише:

    Chomu Karpati ne grayuti na Arena Lviv?

    наскільки мені відомо, оренда їх не задовільнила і там буде грати Фк Закарпаття.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*