Розфарбовувачі облич або як діти розмалювали Воробуса - Блог про Львів

Розфарбовувачі облич або як діти розмалювали Воробуса

Діти-розфарбовувачі

І знову Воробус розповість вам про футбол, який нещодавно відбувся у Львові, а якщо бути точнішим про довкола футбольні події.

Я вже розповідав, що перед футболом ми з компанією попили трішки 1517 за майбутню перемогу і пішли на стадіон. Йшли ми не довго, але десь приблизно на половині дороги ми побачили досить цікавих людей, які мене дуже зацікавили.

Хто пам’ятає Євро-2012 і як люди йшли у фан-зону? Хто знає, той одразу ж дасть відповідь. Правильно, це розфарбовування людей. Саме тоді, коли ви йшли містом чи заходили у фан-зону бачили людей розмальованих. Хто мав ціле лице у фарбі, хто просто намальовані прапори України, а бували і такі, що тіло розмальовували.

Весело…

Так от, на підході до стадіону я побачив дітей, які розмальовували людей як вони хотіли синьо-жовту символіку. Звісно, що Воробус не хотів залишитися не розмальованим і також підійшов щоб ті мене розмалювали.

Як саме це зробити? Перед тим бачив, що люди собі просто малювали прапори, а мені захотілося чогось мега, тому вирішив розмалювати ціле лице. Фарби у дітей було багато, тому вони розмалювали мені ціле лице, що можете побачити на фото статті.

Розфарбований Воробус

Плата у дітей за свої послуги була не велика, всього лише 2 гривні. Багато це? Та звісно, що ні. Я вам навіть скажу більше, дав їм 10 гривень, адже вони так старалися і це все в досить таки короткі проміжки часу. Футбол вже був на носі.

Також читайте:   У соборі св. Юра виставили Хрест, привезений до Львова Андреєм Шептицьким

Користуючись нагодою хочу подякувати двом дівчаткам і хлопчику за їхню роботу. Було круто і те, що обіцяв написати про вас виконую. 🙂 Ой сміху було, коли вони спиталися а де то потім можна буде прочитати.

Ручки під рукою не було, паперу також, то ж, адресу блогу написав одній із дівчинок прямо на руці фарбою. Як бачимо, все це збереглося. 🙂

Діти – молодці. Бізнес – хороший, сам колись був молодий і знаю як це чіплятися за кожну копійку, щоб згодом поїсти морозива чи піти десь погуляти. Може то мені також розфарбовувати людей? 😀 Жартую. 🙂

Відповідаючи на запитання, а чи змилася потім фарба з лиця, то скажу, що так. Ви знаєте, десь після першого тайму пішов такий накал страстей, що фарба почала сама зникати з мого обличчя. Думав, а куди ж вона дівалася, і сьогодні зранку коли йшов на роботу побачив, що все на футболці. Цікаво чи вона тепер відпереться.

Як буде футбол у Львові ще, то обов’язково приходьте ще, я неодмінно прийду із колегами до вас ще, щоб ви нас знову розмалювали від ніг до голови. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Лапо4ка 17.08.2012 пише:

    дякуємо що не забули, стаття дуже цікава 💡 тепер ми часто будемо заходити на ваш сайт(ми попросимо маму -футболку випере 😡 😀 )

  2. Vorobus 17.08.2012 пише:

    Лапо4ка, 😉 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*