Воробус їде на гору Говерлу - Блог про Львів

Воробус їде на гору Говерлу

Говерла-2011

Сьогодні надворі субота, 22 вересня, перший після робочого тижня вихідний. А що можна робити у вихідний? Спати або ж цілий день прибирати. Ваш авто вибирає ні не перший, ні не другий варіант.

6 година ранку, Воробус вже не спить, бо знову їде подорожувати.

Куди знову зібрався автор блогу? Відповідаю, Воробус і компанія на цей раз знову зібралися відвідати найвищу вершину України – гору Говерлу.

Погода ще більш-менш нормальна, хоча на тижні було холоднувато, осінь все-таки прийшла і скоро буде зима.

Чесно вам скажу, читачі блогу, як тільки мені запропонували їхати на Говерлу, то особливого бажання у мене не було. На цій горі я вже бував разів зо три і то це відбувалося і взимку, і влітку. У кожної пори року є свої плюс, є і мінуси.

Наприклад, взимку прикол глянути на свій фізичний стан. Дорога є важкою, снігу багато, погода погана, я би навіть назвав це сходження екстремальним, бо ти дійсно ризикуєш життям. Хоча, наскільки мені розповідали люди, бували ще і не такі сходження і всі приїхали живі, здорові.

Мінусом сходження взимку назвав би холод, бо температура повітря опускається все нижче і нижче і можна тупо замерзнути якщо заблукаєш.

Говерла влітку? Снігу нема, йти досить таки легко, але нема того ж екстріму, який є взимку. Погода? Ну не замерзнете ви точно, але даються взнаки проблеми із камінням. Взимку їх не помітно, бо є сніг, а ось влітку каміння заважають. Пам’ятаю свого часу спускався по них після дощу, то знаходив «гривню» не один раз. Можна травмуватися.

Також читайте:   Фото Трускавця

Який прикол влітку? Тепло, можна посидіти на горі, попити пивка, поїсти канапок, зробити фото на пам’ять і так далі. Перед вами після малої Говерли відкриваються неймовірні краєвиди. Гори – це супер.

Чому їде Воробус? Коли ваш автор прочитав список людей, які їдуть на Говерлу, то побачив що їде дуже хороша компанія і з нею завжди весело.

Пам’ятаю свого часу їздив із цими панами та панянками, то по дорозі ми співали українських пісень, розповідали цікаві історії ну і як не згадати страшні історії ввечері на базі відпочинку.

Все, Воробус пішов збиратися, бо вже за мить мій автобус буде відправлятися. Обов’язково, по приїзді додому поділюся враженнями від цьогорічного сходження на Говерлу, а воно для мене буде вже четвертим за ліком.

Погода обіцяє бути не надто хорошою, тому з моїм щастям чую знову будуть якісь пригоди, головне не заблукати. 😀

Можливо цього разу зіграю футбол на Говерлі, цього я ще точно ніколи не робив.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Walerka 22.09.2012 пише:

    Щасливої дороги!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*