Футзал. Кубок Зими. Курсанти 7:1 Сихів. Команда Воробуса знову перемагає

Курсанти перемагають Сихів

Другий поєдинок на турнірі під назвою «Кубок зими» команда Воробуса проводила проти команди «Сихів». Бачили перед тим як грає суперник (обіграли у першому турі Батярів) і знали що гра буде дуже цікавою.

Плюс, не знали в якій формі самі перебуваємо, адже поєдинок проти команди «Левада» зіграли не дуже впевнено. За час відпочинку були зроблені ротації у четвірках і, як згодом виявиться, ротації були успішними.

Чим мені сподобався цей поєдинок так це тим, що команди дійсно грали, а не дивилися на суддю, щоб той фіксував порушення правил за той чи інший епізод. В інших матчах турніру дуже часто були суперечки, десь там хтось когось легко штовхнув і вже пішла «жара».

Це футбол, боротьбі чоловіків, а не балет, не треба на все так агресивно реагувати.

«Курсанти» розпочали гру дуже потужно і вже за кілька хвилин зробили запас у рахунку 2-0. Всі старалися, але не можу не відмітити голу, який забив наш гравець Даців. Удар з лету йому вдався на славу. До воріт було далеченько, але гол таки відбувся.

Комфортний гандикап у рахунку і можна віддати ініціативу супернику.

До речі, порівнюючи нашу гру на минулому турнірі «Autumn cup» можна побачити впевненість у власних силах і те, що не пропускали голів першими. Бувало і таке…

Також читайте:   Владислав Лисенко та Софія Рубан виставили свої лоти на благодійний аукціон

«Сихів», що вони? Не скажу що команда була слаба, старалися, багато били, пробували нав’язати нам свою боротьбу, але гол зуміли забити лише один, хоча моментів було достатньо.

Після гри прийшли подякували за гру, побажали успіху, залишилися від них лише позитивні враження.

Рідко себе хвалю, але цього разу гра мені пішла, вкотре переконався, що розминка у футболі багато чого означає.

За регламентом турніру гра триває двадцять хвилин без перерви, тому коректив суттєвих зробити не вдається командам, хіба що лише під час своїх змін.

Команда «Курсанти» перемагає із рахунком 7-1, а це означає, що ми виходимо у чвертьфінал змагань, незалежно навіть від того як зіграємо останній поєдинок у групі.

А, ось команді-суперника треба було ще битися у грі з «Левадою», яка мала сказати хто з них вийде далі, а хто пакуватиме валізи додому.

Про те, як ми зіграли в останньому поєдинку нашої групи із командою «Батяри» читайте у наступній статті на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*