Крах Барселони? - Блог про Львів

Крах Барселони?

І Мессі не допомагає?

І хоч цього тижня нема матчів Ліги Європи та Ліги чемпіонів, але вчора у світі була велика футбольна подія. Хто хоч трохи розбирається у цьому виді спорту, той знає що 26 лютого відбулося чергове Ель Класіко.

Між собою у рамках 1/2 фіналу Кубка Іспанії зустрічалися гранди світового футболу – Барселона та Реал. Перед грою багато спеціалістів віддавало перевагу саме господарям поля – Барселоні.

Але, як виявиться згодом, прогнози – це річ невдячна і все завершилося сенсацією, хоча дехто із моїх колег каже, що це закономірність.

Про проблеми у Барселони заговорили ще після того як вони у рамках 1/8 фіналу на виїзді в одну касу програли італійському Мілану, який зірок з неба зараз не хватає. Тоді, «каталонці» поступилися із рахунком 0-2 і тепер вихід у чвертьфінал під загрозою.

0-2 – ще можна виправити, але ж гри зараз Барселона не показує ніякої. Вкотре це побачили футбольні вболівальники у вчорашньому поєдинку Кубка.

Після 1-1 у першому матчі на полі Реала, «мадридцям» на полі Барселони треба було будь-що забивати і це вони зробили досить таки швидко.

13 хвилина – Роналду збивають у штрафній і сам же постраждалий вдало виконує вирок. Здавалося зараз Барса заведеться і просто таки рознесе свого суперника, але не тут то було.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Динамо 3:1 Карпати (відео)

«Мадридці» вдало захищалися, а Барселона атакувала і лише потрапляла на великі оборонні редути гостей.

А ось у другому таймі ми побачили, що у команді Барселона явно є великі проблеми. От скажіть мені, коли востаннє «каталонці» програвали на своєму полі і ще й з рахунком 0-3, коли востаннє була тишина на славнозвісному стадіоні «Ноу Камп»? А вчора ця тишина таки була.

А вина всьому – команда Реал на чолі із своїм наставником – Моуріньо.

57 і 68 хвилини – Все той же Роналду та Варан роблять рахунок 0-3 на користь Реалу і питання виходу у фінал Кубка закривається.

На все що спромоглася немічна у цей день Барселона, так це на гол престижу від Альби під кінець гри.

Що сталося з Барселоною? Крах команди? Суперники нарешті пристосувалися до їхньої тактики чи можливо проблема у тренері? Все-таки, Воробус думає що варіант останній найбільш ймовірний. Гвардьйола був Гвардьйола, плюс думаю є проблеми із мотивацією.

В суботу на весь світ очікує знову поєдинок між цими суперниками, на цей раз гра у рамках чемпіонату Іспанії відбудеться у Мадриді. Саме тоді ми і побачимо чи справді у Барселони є проблеми.

А як ви вважаєте, читачі блогу, чому так погано почала грати Барселона чи це всього лише збіг обставин?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*