Як Воробус був у “Crazy Town” - Блог про Львів

Як Воробус був у “Crazy Town”

crazy town

Давненько мені казали що в розважальному центрі «King Cross Leopolis» є такий кабак, але все ніяк туди не мав нагоди зайти і ось вчора час настав.

Справа у тому, що вчора Воробуса трохи зайнявся своєю культурою і вирішив сходити в кіно. Приїхав в кінотеатр я достатньо таки рано, до фільму ще часу було багато і ваш автор вирішив приєднатися до нашої компанії і сходити попити хто пивка, хто вина гарячого, хто кави.

Одним словом, хто що любить. Місце ми вибрали цікаве і називається воно – «Crazy Town».

Знайти його досить таки легко, бо там весь обслуговуючий персонал ходить в зеленому одязі.

Поки ми всілися, поки взяли меню щоб глянути що по якій ціні і тут ваш автор побачив що ми якраз попадаємо під цікаву акцію.

Що за акція?

Справа у тому, що в цьому закладі кожного дня з понеділка і до п’ятниці в період з 19 і до 20 години алкоголь подвоюється. Спершу в це я не повірив, але коли запитав офіціанта він ствердно відповів що все так як написано відбувається. І це є фішкою закладу.

Що ж, цікаво, пробуємо щось замовляти. Горілки не хотілося, коньяків теж, тому взяли пива, якого ще не пробував. А чого б і ні? Купляєш одне, а приносять два, купляєш чотири – приносять вісім. Тут тільки треба не захоплюватися, бо так можна і з того кабака взагалі не вийти.

Також читайте:   Як набрати вагу?

Що мені кинулося в очі, так це те, що люди сюди спеціально приходять під цю акцію, бо на столі майже у кожної людини стояло багато однакового алкоголю.

Випили пивка, треба ж спробувати коктейль якийсь цікавий, а то Воробус рідко коли їх п’є. Вибираю перший який побачив і щоб не було дуже міцне і питаю офіціанта, а я тут не засну від нього?

На що чую цікаву відповідь, цитую: «За час моєї роботи ще не таке траплялося, люди замовляли, не могли випити, засинали і так далі».

Приносять нам той коктейль, його треба запалювати, але ваш автор як глянув на то і не встиг випити в зазначений час. Ми ще потім сміялися добре що я не спалив того кабака. 😀

Ось такі от справи, алкоголь подвоєний то добре, але ним не треба дуже захоплюватися, а то знову буду писати статті наступного плану що алкоголь – це зло, його не треба вживати, що таке залежність і так далі.

Час минав невпинно і треба було йти дивитися фільм, цікаво ж було що там буде і чи він мені сподобається.

А щодо «Crazy Town», то це цікавий заклад і якщо буду мати час неодмінно ще туди зайду і навіть не важливо в якій це буде годині. Алкоголь – це ж не головне в житті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*