Чи зможе Шахтар пройти Боруссію? - Блог про Львів

Чи зможе Шахтар пройти Боруссію?

Як стримати Левандовськи?

Що ж, друзі, від того часу як відбувся перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між донецьким Шахтарем та німецькою Боруссією минуло рівно три тижня.

На черзі матч-відповідь, який і розставить всі крапки над «і», а саме визначить чвертьфіналіста у цій парі.

Для тих, хто не знає нагадаю, що перший поєдинок між цими командами у Донецьку завершився із рахунком 2-2 і тоді наші суперники врятувалися від поразки на останніх хвилинах матчу, що дозолило зараз на своєму полі мати суттєву перевагу.

Які прогнози на сьогоднішній поєдинок у Дортмунді, чи зможе Шахтар пройти масовий німецький захист та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі.

Отже, ще за довго до гри команда, яку тренує Луческу поїхала в Німеччину. Всі футболісти готові вийти на поле окрім Чигринського та Ілсіньо. За Дмитра дуже прикро, бо останнім часом його постійно переслідують травми і грає він дуже рідко.

Хто замінить його сьогодні – побачимо, але думаю що це буде Олександр Кучер. В наших суперників всі здорові, тому матч обіцяє бути дуже і дуже цікавим.

Не секрет, що Шахтарю у звітному поєдинку треба забивати. Нашу команду влаштує або перемога із будь-яким рахунком, або ж дуже результативна нічия. Мінімум – це 2-2 і гра перейде в додатковий час, а краще було би 3-3.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Динамо 1:0 Карпати (відео)

Чи під силу це «гірникам»? Матч покаже, але відомо зараз одне – команда з Донецька вже краще виглядає чим у минулому матчі. Тоді гра відбувалася після зборів, а зараз вже Шахтар зіграв поєдинок чемпіонату України.

Команда з Донецька просто каменя на камені не залишила від свого суперника – Волині. 4-1 і гості із Західної України їдуть додому з нічим.

Боруссія зіграла більше матчів. Зокрема, вона вилетіла із Кубка, де поступилася своєму одвічному супернику – Баварії із рахунком 0-1. У чемпіонаті Дортмунд може боротися лише за друге місце, але команда на ходу.

Вдумайтеся у статистику, Боруссія у цій Лізі Чемпіонів не програла ще жодного поєдинку. Є чим похвалитися?

Щодо прогнозу Воробуса, то думаю що із перших хвилин українська команда побіжить всією командою вперед щоб забивати гол. Боруссія ж буде грати на контратаках і чекати лише слушного часу щоб забити.

Але, незважаючи на це все, все-таки думаю що у сьогоднішній грі буде зафіксовано рахунок 1-1.

А як ви думаєте, читачі блогу, зможе Шахтар гідно протистояти Дортмунду? Якщо є бажання також залишайте свої прогнози у коментарях.

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 05.03.2013 пише:

    2-1, і бразильскі мвпи нехай їдуть на крот-арену

  2. Razan 05.03.2013 пише:

    2-1 Шахтар.

  3. Архіваріус 05.03.2013 пише:

    Воробус пише:
    Щодо прогнозу Воробуса, то думаю що із перших хвилин українська команда побіжить всією командою вперед щоб забивати гол. Боруссія ж буде грати на контратаках і чекати лише слушного часу щоб забити.

    Дуже складно назвати цю команду українською. Скоріше це збірний клуб іноземних футболістів, який носить назву Шахтар. Саме через це він у мене ніяких позитивних емоцій не викликає. :hello:

  4. Yuriy 05.03.2013 пише:

    Архіваріус пише:
    Дуже складно назвати цю команду українською. Скоріше це збірний клуб іноземних футболістів, який носить назву Шахтар. Саме через це він у мене ніяких позитивних емоцій не викликає.

    Браво!!!
    💡

  5. sfg 05.03.2013 пише:

    Шось Воробус зовсім не вгадав))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*