Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Шахтар (відео)

А тепер дебют і в збірній

У 22-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Донецька – команду Шахтар.

Приїзд чемпіона України до Львова викликав серед глядачів дуже великий ажіотаж. На цю гру, по статистиці, прийшло більше як 20 тисяч людей. Карпати хотіли їм віддячити хорошою грою та результатом, але, на жаль, нічого не вийшло.

Розпочав гру активніше Шахтар. Ракицький, Тайсон завдавали хороших ударів, але голів так і не було. Так тривало до 32 хвилини, коли після подачу Шевчука вдало не замкнув Тейшейра.

Радість гостей була не довгою, адже вже через 10 хвилин господарі поля відігралися. Кутовий, кіпер Шахтаря Каніболоцький невдало грає на виході і Жовтюк робить рахунок 1-1.

Такий би рахунок протримали до перерви, але не судилося.

Вже через хвилину Ракицький влучно пробив після подачі кутового.

1- 2 і все треба починати спочатку.

Друга половина зустрічі була не такою результативною як перша, але і без того подій на полі бракувало. Чого лише вартують три вилучення в складі двох команд. Карпати догравали гру без Жовтюка та Даушвілі, а Шахтар – без Тейшейри.

Щодо моментів, то більше у другій 45-ти хвилинці їх мали гості, але ударам Тейшейри і Тайсона бракувало влучності. В Карпат ж міг відзначитися Марселіньо, який вийшов на заміну в другмоу таймі.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Шахтар "розмазав" Динамо (відео)

І ще, вкотре про себе нагадали вболівальники Карпат. Під час одного із епізодів вонти почали жбурляти різні предмети у лаву запасних гостей. Я розумію все, що емоції, команда програє, але ж і людиною треба залишатися.

Не здивуюся, якщо стадіон дискфаліфікують і наша команда буде грати в іншому місті або ж просто при пустих трибунах.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу діючого чемпіона України з рахунком 2-1, що дозволило команді із Донбасу набрати чергові три очки і ще більше наблизитися до чергового чемпіонства.

Карпати ж із 23-ома очками і на далі залишаються на 13-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 23-й тур чемпіонату відбудеться вже через тиждень, а саме 6-7 квітня. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру зіграють 7 квітня. У цей день наші футболісти зіграють на виїзді із донецьким Металургом.

Початок гри о 13 годині 30 хвилин, а пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканал «Футбол».

Вперед, Карпати, до перемоги!!!

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*