Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 ЛТК (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 ЛТК (відео)

Енергія розходиться миром з ЛТК

У 23-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із міста Луганськ – команду «ЛТК».

Гра виявилася дуже цікавою та завершилася результативною нічиєю 1-1.

Після двох поспіль поразок у минулих турах, львівська Енергія на паркет місцевого палацу спорту «Галичина» виходила із одним бажанням – перемогти. Скільки ж вже можна програвати?

У звітному поєдинку суперник був не простий, луганчани в цьому сезоні показують дуже хорошу гру і реально претендують на вихід у фінальну четвірку, яка продовжить боротьбу за медалі.

З перших хвилин Енергія буквально таки зробила штурм на ворота гостей, але бажаного результату це не принесло. Гості потрохи знайшли свою гру і вже м’яч після їхніх ударів потрапив то в стійку, то в хрестовину воріт Енергії.

А потім відбувся гол. 19 хвилина – Павленко перепасувався із Якуніним і невідпорно пробив із 8-ми метрів у верхній кут воріт гостей.

Відігралися луганчани вже після перерви. І знову ж таки гол вийшов дуже красивим.

22 хвилина – Разуванов прийняв м’яч у центральній зоні, наблизився до воріт і невідпорно пробив у кут воріт кіпера Енергії Лисенка.

Також читайте:   Чемпіонат Італії: «Лупаренсе» переводить серію у п’ятий матч

1-1 і все треба розпочинати спочатку.

То львівські гравці, то луганські створювали моменти, але голи вперто не хотіли забиватися у ворота команд.

Час спливав, а голів все не було. Глядач сподівався що хоча б одна із команд піде у ва-банк із п’ятим польовим гравцем, але цього не сталося. Команди ризикувати не хотіли і довели гру до логічного завершення.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує нічию 1-1 між Енергією та ЛТК, а це означає, що команди додали у свій актив по одному заліковому очку.

Зараз Енергія із 35-ма балами перебуває на 3 місці в турнірній таблиці, а луганчани із 32-ома – на четвертому.

До речі, в інших матчах цього туру були зафіксовані такі результати:

Ураган 3:4 Локомотив
Спортлідер 2:4 Кардинал-Рівне

Наступний, 24-й тур чемпіонату відбудеться аж 5 квітня. Це пов’язано із тим, що свої поєдинки буде проводити національна збірна.

А у згадуваному турі на фанатів футзалу очікує знову ж таки цікавий поєдинок, тому що Енергія на виїзді зустрінеться із харківським Локомотивом, який сьогодні знову вийшов на перше місце в турнірній таблиці.

Очікуємо цього матчу і, як завжди, бажаємо перемоги львівській команді.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*