Футбол. Словенія – Україна. Анонс (Зараз або ніколи) - Блог про Львів

Футбол. Словенія – Україна. Анонс (Зараз або ніколи)

Україно, вперед!!!

Час настав. Саме такі слова можна говорити про сьогоднішній поєдинок у якому збірна України з футболу буде зустрічатися на виїзді зі збірною Словенії.

Це буде не просто гра, а матч за вихід на чемпіонат Європи-2016, що наступного року пройде на полях Франції.

Які шанси на вихід нашої збірної на європейський форум, чого слід очікувати від сьогоднішньої гри, останні новини зі стану команд, традиційний прогноз від Воробуса про це та не лише читайте далі.

Отже, не знаю як там хто, а Воробус вже сидить та переживає за результат. Уявіть собі який тиск зараз на нашу команду. Недаремно головний тренер синьо-жовтих прийняв рішення одразу ж після матчу у Львові їхати в Словенію.

Мотивував він своє рішення тим, що футболістам треба адаптовуватися до місцевих умов.

Чого слід очікувати від сьогоднішньої гри?

Те, що господарі поля побіжать всією командою вперед – це стовідсотково. Відступати їм нікуди і головне не пропустити швидкий гол у свої ворота. Якщо так станеться, то буде дуже й дуже важко.

Хоча, думаю наші футболісти вже мають урок поразки від збірної Франції і будуть робити все щоб подібних помилок не зробити.

Також читайте:   Весняний кубок Львівщини: ЛДУВС 2:4 1000+1 ніч (Воробус знову у грі)

Які шанси на вихід на Євро-2016?

Вони високі як ніколи. Перемогти вдома 2-0 і їхати на виїзд – це якраз той результат що нам потрібен. Так, французів ми колись також перемогли 2-0, але не думаю зараз що словенці сильніші за більш іменитішу збірну.

Новини зі стану нашої команди

На відміну від першого матчу, всі найсильніші гравці синьо-жовтої команди здорові і рвуться в бій. Пам’ятаєте як перед першим поєдинком говорили, що не зможе зіграти Ярмоленко, П’ятов, Гармаш….

І що було у підсумку? Грали всі й навіть більше, хлопці довели, що вони мають велике бажання зіграти наступного року на головному святі року.

Ротань? Він взагалі не приїхав на цей збір через банальну причину – травму.

Традиційний прогноз від Воробуса

Не люблю я прогнозувати результати майбутніх матчів наших команд, але у даному випадку скажу, що буде нічия 1-1. Сумніваюся, що словенці зможуть відігратися після львівських 0-2.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а саме тоді, коли розпочнеться поєдинок у місті Марібор, а це 21 година 45 хвилин за київським часом.

Пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «Україна».

Вболіваємо за Україну разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*