Переводимо стрілки годинників на годину вперед - Блог про Львів

Переводимо стрілки годинників на годину вперед

На годину вперед

Нарешті, робочий тиждень, п’ятниця завершилася, наступила субота.

Сьогодні надворі 30 березня, суботу, вихідний день, а, отже, можна трохи відпочити. Хоча, роботи у вихідний день є таки багато. То люди в хаті прибирають, то треба на закупи піти, то сім’ю увагу приділити, то дітей бавити.

Одним словом, життя триває.

І хоч, місяць березень в запоях, але сподіваємося, найближчим часом він з нього вийде. Бо, як так, що весна вже давно має бути, а сніг все падає і падає. Спочатку замело Львів, потім Київ, не за горами кажуть ще й потопи.

І хоч, люди матимуть роботу на вихідних, але радив би таки більше вам поспати. Чому так? А все просто, годину таки в нас забере природа, а саме штучним методом.

Міняла влада це правило, потім знову повертала, знову міняла, але все ж таки по різним причинам вернулася до переведення стрілок годинників.

Що буде відбуватися?

У ніч із 30 на 31 березня, а саме в 3 годині ночі по всій Україні вводитьcя літній час, а тому стрілки годинників треба буде перевести на годину вперед.

Добре, що хоч після суботи буде йти неділя, але повірте, зміни часу таки будуть відчуватися. Десь там годину недоспиш, десь там, плюс переведуть на годину вперед і буде весело.

Також читайте:   Найпоширеніші проблеми з Apple Watch та способи їх вирішення

Одним словом, тиждень люди на собі будуть відчувати зміни в часі.

Вже зараз розумію, що дуже добре зробив, що всі справи переніс на суботу, а то в іншому разі прийшлося би зранку недосипати і не дай Боже проспати. Всіляке ж буває.

Пам’ятаю одну історію, яка трапилася з моїм товаришем. Так от, саме в літній час в колеги був автобус зранку в 5 годині. Він такий проснувся, одягнувся, зібрався і пішов на автобусну зупинку. Яке його було здивування, коли він стояв, а транспорту все не було і не було.

Невже кінець світу?

Ще пам’ятаю його слова, цитую: «Дивне було відчуття, на вулиці не тепло, стоїш чекаєш автобус, його нема і ще й людей нема, а як правило вони є і багацько».

Аж згодом хлопчина зрозумів, що суттєво помилився із часом. В селі телебачення нема, радіо вимкнули, і він просто забув.

Тому, щоб з вами не сталася подібна ситуація як із моїм колегою робіть просто – переводіть стрілки годинників на годину вперед вже зараз, і, саме таким чином, вбережете себе від неприємних ситуацій.

Вихідні продовжуються, а з ними і погода, яка аж бісить.

Нехай жодні проблем із погодою чи ще з чимось не псують вам настрій, гарного відпочинку.

Ваш Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 31.03.2013 пише:

    Перевел без всяких проблем. :hello:

  2. Jorgen 31.03.2013 пише:

    russo turisto, як так, у вас же в московском врємєні відмінили перехід на літній/зимовий час 😕

  3. russo turisto 31.03.2013 пише:

    Так я же ваш москаль, украинский. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*