City4Love – нове місто-держава «розвиненого» Євросоюзу - Блог про Львів

City4Love – нове місто-держава «розвиненого» Євросоюзу

City4Love

Світ цікавий, різноманітний. Строкатість природи, соціуму, традицій вражає. Осягнути це не може жоден мозок людини. Сукупність існуючого не можливо помістити ні в один штучний мозок-комп’ютер. Земна куля різна – весела, смішна, дурна, красива, гидка, добра, жорстока…

Людство якось поділилося в певні кордони. Найбільш сприймаються кордони політичні (державні). Кожен народ-держава уже якось традиційно формує певні асоціації. Для прикладу: Росія – дороги і медведі, Франція – романтика і кохання, Україна – борщ і галушки, Бразилія – карнавал і грубі дупи, Японія – самураї, гейші і харакірі, Австралія – кенгуру, Мексика – Педро і Кончіта, Китай – рис і китайці, Туреччина – кальян і Роксоляна, Білорусь – зубри і картопля, Німеччина – пиво і сосиски, Англія – королева і вівсянка, Узбекістан – плов і тюбетейка, Італія – Берлусконі і макарони, Іспанія – бики і тореадори… Просто Гондурас і Гваделупа…

Є Нідерланди. Країна тюльпанів…, маріхуани, повій і різного сексу. Тюльпани, секс і наркотики там є законними і їх можна купити. Усім (хоч би теоретично) відомо про «місто кохання» Амстердам. Вулиця червоних ліхтарів є символом нібито вільного «демократичного» світу: прийшов – купив – трахнув. Яке досягнення цивілізації вільної Європи!!!

Тепер у їхнього Амстердаму буде серйозний секс-конкурент. Влада міста Хофддорп дала дозвіл на будівництво найбільшого у світі «Еротичного центру задоволень City4Love». Це буде величезне місто-бордель. «Задоволення» пропонуються на усі «смаки» і збоченьства. Буде відкрито велику кількість секс-шопів, стриптиз-барів, барів для знайомств, в тому числі для гоміків і лесбійок, клубів для свінгерів. Оголошено конкурс для акторів майбутнього «еротичного театру».

Також читайте:   ТОП-5 місць для відпочинку в осінніх Карпатах

Фінансує все це мільйонер Рінус Бойзенберг. Той дядечко настільки перейнявся своїм проектом, що навіть задумав заснувати на території цього секс-міста «Еротичний університет». Особливо він хоче залучати на навчання «молоденьких дівчат», які б стали «справжніми громадянками» нової секс-держави. (Цікаво, якими будуть форма і зміст вступних іспитів?).

Залишилось тільки прописати «конституцію» з виборчим правом для збоченців. Проводити секс-виборчу кампанію парламенту та вибори президента. Право голосу і бути обраним надавати тільки тим, хто пройде усі стадії «задоволень» та закінчить місцевий універ. Там, напевно, буде і своя секс-опозиція. Це ті які не захочуть усе, а тільки по чуть-чуть… (типу – в жопу не дам).

Загалом, можна сміливо стверджувати, що Європа пішла на новий виток свого «розвитку»: бажання понад усе.

І що, українці, прагнемо до Європи?…

P.S. Кохайтеся, чорнобриві, та не з… гейропейцями.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*