Дороги до гірськолижних курортів: коли їх нарешті зроблять? - Блог про Львів

Дороги до гірськолижних курортів: коли їх нарешті зроблять?

Жахливий стан доріг

Продовжую ділитися своїми враженнями від нещодавньої поїздки на гірськолижний курорт Буковель. Про тему катання вже було сказано дуже багато, а зараз поговоримо про організаційні моменти, один із них – це дороги.

По приїзді до Львова багато хто із моїх знайомих тільки і задавали мені запитання наступного типу, цитую: «Як тобі, Ігоре, курорт, чи вартує туди їхати?»

Знаєте що я відповів? Відповів, що їхати можна, але дорога настільки втомлює, що потім треба тиждень щоб відійти. Добре, коли є власне авто і можна вибирати якою дорогою їхати і з якою швидкістю, але коли їдеш так як всі автобусом, то починаються веселощі.

Мене завжди цікавило питання. От є багато курортів, люди масово їздять на лижі, невже не можна зробити нормальної дороги? Це стосується не тільки Буковеля, а й того ж Славська.

Як починаєш їхати тими дорогами, то здається ніби ми десь їдемо після війни. Якраз вона завершилася і всі повертаються додому. Скільки разів говорили про тему дороги в Славську, що вона в ганебному стані, навіть вже мали гроші виділити, бо там мала бути тренувальна база до Євро-2012 і що? Зрушень нема жодних і люди як мордувалися, так і мордуються далі.

Аж їхати на ті лижі вже стає ліньки. На щастя є потяг, тут і виспатися можна, і ям нема, і потім нормально відкатаєш.

Також читайте:   Як старенький компас допоміг Воробусу і компанії вийти з лісу

Думав до Буковеля краще дорога, а нічого подібного. Там теж все занедбано і їхати на курорт ой як важко. По плану ми мали заїхати за п’ять годин, а заїхали туди за шість годин, назад за цілих сім, а то і більше.

Причина? Банальна і то дуже – поганий стан дороги. Так, курорт Буковель може сказати що це не наші справи, а справи районів, але я вас прошу вже можна з таким прибутком цю дорогу зробити щоб люди лише мали позитивні відгуки.

Виїхали зі Львова – суцільні ями, почалася Івано-Франківська область може бути, минули Франик і знову добрий день, а після Яремне думав і взагалі здурію.

Яма на ямі, яма на ямі. Кажуть ще якось можна їхати через Стрий, але ясне діло що це довше й ніхто цього робити не буде.

Перед самим Буковелем дорога така вузька, що ледве односторонній рух там проходить, а виявляється там двосторонній рух. Дурдом-веселка.

Єдине що залишається у такій ситуації – це надягти на вуха навушники, увімкнути музику і сприймати все з позитивом, бо нерви ніколи до добра не призведуть. Коли ж зроблять ці кляті дороги?

Так завжди не буде, буде ще гірше? Напевно таки буде гірше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 04.04.2013 пише:

    Варобус хоче поставити рекорд у кількості статтей про одну поїздку на Буковель 😀
    А коли зроблять дорогу? та зробити її можуть і завтра, але питання в тому скільки вона простоїть), у нас же безбожно крадуть матеріали при будівництві), і можна тут нарікати на всіх кого завгодно, але крадуть найбільше самі будівельники), ті самі так звані “прості люди” які потім матюкаються на владу). Тому у нас щоб дорога протрималась хоч трохи її обов’язково повинні будувати турки, македонці, чукчі, папуаси але тільки не представники нашого кришталево-чесного народу)

  2. paskudnyk 06.04.2013 пише:

    треба тільки уточнити що крадуть не ті що в помаранчевих камізельках і з лопатами а ті хто ними керує

  3. Оксана Ботан 06.04.2013 пише:

    paskudnyk, сайт про секс 😮 😮 😮 🙂 🙂 🙂

  4. paskudnyk 06.04.2013 пише:

    Оксана Ботан,
    не просто про секс а про здоровий секс.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*