Футбол. Чемпіонат України. Динамо 1:2 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Динамо 1:2 Шахтар (відео)

Блохін знову програє

Традиційно, блог Воробуса розповідає лише про матчі львівських Карпат у чемпіонаті України з футболу, але про цей матч не згадати гріхом.

Справа у тому, що вчора в Києві була битва титанів, класичне дербі останніх років, заруба, чи як там ще можна назвати цей поєдинок.

Між собою зустрічалися Динамо та Шахтар. Думаю коментарі тут зайві, що означає цей поєдинок для обидвох команд.

Традиційно для таких матчів, на стадіоні «Олімпійському» яблуку не було де впасти, все було забито вщент.

Щодо гри, то перед грою ясно було одне – перемагати треба було Динамо, бо вони ведуть активну боротьбу за друге місце у турнірній таблиці, яке дає згодом восени представляти команду в Лізі чемпіонів. Шахтар же зараз грає у своє задоволення.

Навіть не пам’ятаю щоб вони із таким солідним відривом йшли на першому місці.

Розпочався матч із атак господарів поля. Десь хвилин 30-ть Динамо дійсно «возило» гостей із Донецька, і, як наслідок, забило цілком логічний гол.

10 хвилина – Гусєв прострілює у штрафну і Ярмоленко буквально таки вколочує шкіряного у сітку воріт Шахтаря. 1-0 і це вже солідна заявка на перемогу.

Але, як завжди буває у таких випадках, Динамо після голу одразу ж розслабляється і дозволяє супернику грати. Саме так і відбулося вчора.

Шахтар поступово почав підходити до штрафної Динамо, пішли удари і один із таких завершився голом на 44 хвилині. Що називається гол у роздягальню. Мхітарян пробив, рикошет і гол.

Також читайте:   Україна - Англія: час ікс настав!!!

1-1 і все треба починати спочатку.

Друга половина зустрічі також у більшості часу пройшла за атаками Динамо, але їм просто таки не щастило. Чого вартують лише два супер моменти в нападника киян – Ідеє. Як він міг не влучити у пусті ворота відомо лише йому.

А що Шахтар? Донецька команда грала від захисту і лише очікувала на помилку господарів поля, а вона відбулася на 75 хвилині.

Захист Динамо прогавив Мхітаряна і вірменський нападник вдало пробив з меж штрафної у кут воріт, які захищав Максим Коваль.

1-2 і відігратися Динамо стало ой як важко. Навали в кінці так і не вийшло і гра так і завершилася із рахунком 2-1 на користь Шахтаря.

Підсумовуючи гру що можна сказати? Шахтар дійсно є непереможним у нашому чемпіонаті. Помітно клас команди, яка може витиснути максимум із мінімуму моментів.

Динамо ж знову стає на старі граблі, погано грає у захисті і не реалізовує кучу моментів. От взяли в оренду Лукаса і де він? Грає за дубль.

Щось мені так здається Динамо цього року в Лігу чемпіонів може і не вийти.

Фото: prosport.tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*