Політичні війни в Україні: у будні воюють, на вихідні відпочивають - Блог про Львів

Політичні війни в Україні: у будні воюють, на вихідні відпочивають

Політичні війни в Україні

Тиждень, що минув був політично напруженим. Емоції політиків та людей, що прийшли їх підтримати на вулиці Києва зашкалювали. Політичне хамство парламентарів переходило в особисті образи. Розлючені громадяни, не витримуючи нахабства і зверхності поведінки можновладців, уже були готові на радикальні кроки. Завершилось, правда все лише сніжкометанням по депутатах-регіоналах.

У парламенті настільки погризлися, що минулого четверга регіони і комуняки навіть робили спробу провести ніби-то засідання Верховної Ради України в конференц-залі адміністрації президента. Опозиціонери назвали це «путчем» і побігли жалітися до представників ЄС.

Виглядало це все на страшну і небезпечну ситуацію в країні. Здавалося. Що от-от в дію підуть силовики, армія і… почнеться. Багато українських громадян з великим неспокоєм та напруженням чекали, що буде далі. Дехто вголос говорив: «Не дай, Боже, війни».

З нетерпінням і острахом чекалось засідання парламенту в п’ятницю.

То люди (прості, добрі, наївні і щирі) думали про біду і небезпеку. Виявилося все набагато тривіальніше. Тобто нічого не відбулося бо… кінець тижня. Вихідні на носі. У суботу і неділю наших і їхніх депутатиків навіть чути не було. Вихідні – це ж святе. Україна, Честь, Справедливість, боротьба за Правду почекають до понеділка…

Також читайте:   Переживали б люди так за Україну як за вибори у США

А МИ боялись!

Вони (депутати) навіть на вечірніх п’ятничних теле-ток-шоу нічого путнього не наговорили. Усе зводилось до суперечок про якісь процедурні питання, хто що сказав про можливість чогось дотриматися чи перетриматися… Дурдом! Ніхто навіть не згадав, що в країні тупо крадуть все, що напрацьовують прості люди. Що саме прості люди і є ДЕРЖАВА, що основною метою чвар-порозумінь є добробут громадян!

Таке враження, що вони грають «Чапаєва» на шахівниці і понтовіший той, хто сильнішого і вправнішого щигля дасть по шашці…

Ніхто з наших політиків не усвідомлює себе державником. Вони себе уособлюють виключно з гравцями в політику заради політики і збагачення. При чому саме збагачення є самоціллю і показником крутості.

А народ… Це що?… Де він?…

Народ Є! І він може нести небезпеку для вас, «політики».

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*