Загадковий вірус косить людей - Блог про Львів

Загадковий вірус косить людей

Вірус

Як сказав мені вчора один колега, цитую: «Ігор, почався сезон дощів, а дощ – це надовго».

З твердженнями цього пана важко не погодитися, адже коли у Львові починає падати дощ, то це затягується на досить таки тривалий час.

Дощ, дощем, а весни як не було, так і досі нема. І що найцікавіше, ніхто не знає коли ж вона прийде.

Та сьогодні не про те, вже набридло постійно писати про одне і те ж саме – погоду. Справа у тому, що останнім часом все частіше чую від людей, що вони хворіють. Симптоми в них різні і є навіть один дуже такий цікавий вірус, який косить людей за кілька один.

Навіть сам Воробус відчув вже його на собі.

Справа у тому, що люди живуть як завжди, просинаються, йдуть на роботу, працюють, приходять з роботи і раптово стає погано. Болі в животі, нудота, блювота і висока температура.

Що цікаво, ніяких болів у горлі, нежитів – нема, а температура висока. Спілкувався Воробус із різними людьми, то багато хто каже що це так званий шлунковий грип і підхопити цей вірус можна досить таки просто.

Не помив руки перед їжею, випив з однієї пляшки з іншою людиною або ж із одного горнятка і навіть банально – ви разом сиділи і вірус передався повітряним шляхом.

Також читайте:   Екзотично та приємно - в чому користь тайського масажу?

Що робити? В деяких випадках треба викликати швидку допомогу, адже чув від людей що було дуже критично зле. Якщо ж більш-менш можете терпіти, то одразу ж треба відмовитися від будь-якої їжі, туалет таки лякати як хочете і багато пити.

За ніч ви маєте випити більше як три літри рідини. Саме таким чином ви зможете полікувати цей шлунковий грип.

Наступного дня, як правило, температури вже нема, але все рівно треба не поспішати, а відлежати хоча б кілька днів у ліжку. Коли стає легше ковбаси не їсти, а дотримуватися хоч мінімальної, але дієти. Сухарі, чай без цукру, варене яйце і так далі.

І ще одне, бережіть своїх дітей, племінників і так далі від цього захворювання. Діти дуже важко переносять це захворювання.

Щодо інших поширених зараз хвороб є такі як ГРЗ, грип. Як сказала мені одна дівчинка – це все через таку погоду. То тепло, то знову холодно, організми людей ніяк не можуть звикнути до перемін і починаються проблеми.

Малина, гарячі чаї, режим «ліжко» і все буде добре. Єдине що якщо чуєтеся вже аж надто погано, одразу ж зверніться до лікарів. Знаю, вони бувають різними, але все ж більше знають чим ми з вами.

Будьте здорові.

З найкращими побажаннями, Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 04.04.2013 пише:

    цей загадковий вірус називається ротавірусна інфекція

  2. zars 04.04.2013 пише:

    Воробус, з кого фотку робив?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*