Динамо програло боротьбу за Лігу чемпіонів? - Блог про Львів

Динамо програло боротьбу за Лігу чемпіонів?

Ліга Європи?

В суботу, коли якраз всі готувалися йти святити паски або ж вже їх посвятили у чемпіонаті України з футболу відбувся знаковий футбольний матч у якому зустрічалися київське Динамо та харківський Металіст.

Гра проходила на Слобожанщині і була практично вирішальною у боротьбі за срібні медалі, які дозволяють вийти у найпрестижніший європейський футбольний турнір під назвою – Ліга Чемпіонів.

Не секрет що столичну команду задовольняла нічия, а ось команді, яку тренує Маркевич, треба було лише перемагати.

Статистика до матчу була не на боці Металіста. Востаннє вдома вони перемагали Динамо ще у 1992 році.

Які враження від гри? Динамо вкотре програло і зараз їхні шанси на те, щоб фінішувати на другому місці залишаються мізерними. Тепер не все залежить від них.

Коротенько про саму гру. Отже, не сказав би що Металіст виглядав краще, матч був рівним просто господарі поля краще реалізували свої моменти.

Вкотре далася взнаки стара як світ проблема Динамо – стандарти. Два з двох голи зі стандартів – це ще так треба вміти. Не виручив воротар, спали захисники, а Металіст просто забивав.

Кияни теж мали свої моменти, але не забив із вигідної позиції Ідеє, Гусєв, а хто їм заважав.

Також читайте:   ФК "Львів", "Демня" та "Рух" отримали своїх суперників в Кубку України

Прикро було дивитися на тренера Динамо Блохіна, який добре розуміє що з такою грою нічого не світить, а згадайте яка колись була команда.

Попереду три завершальні тури в яких безперечно важчий календар у Металіста. Харків’яни мають зіграти на виїзді із Зорею, вдома із Дніпром та на виїзді із нашими Карпатами.

Вчора балакав з друзями, то ті сміялися, що уявіть собі ситуацію остання гра чемпіонату між Карпатами та Металістом. Якщо переможуть перші, то не вилетять, переможуть другі – будуть грати у Лізі Чемпіонів. Оце би була бомбова гра.

Але, сподіваюся, до подібної ситуації не дійде.

Щодо Металіста, то напевно ключовим поєдинком буде гра із Дніпром. Зоря? При всій повазі до цієї команди вона зараз не так грає, як, скажімо, у минулому чемпіонаті.

Якби там не було, боротьба за Лігу чемпіонів продовжується, хоча, все-таки думаю що Металіст вже на 90 % забронював собі місце у таких бажаних змаганнях.

А як ви, вважаєте, читачі блогу, боротьба за другу путівку до Ліги чемпіонів вже завершена? І ще цікаве питання, чи готовий Металіст до гри у цьому турнірі?

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у суботньому поєдинку між Металістом та Динамо:

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 06.05.2013 пише:

    Пусть этот долбаный суркис обратится к английкому магу ДИНАМО, может он ему чем-ио и поможет. 😀

  2. Вся надія на Дніпро, якшо Дніпро виграє з крупним рахунком, то шанси Динамо зростуть.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*