Порохи у центрі міста, як же вони дістали… - Блог про Львів

Порохи у центрі міста, як же вони дістали…

Дороги зробили, а порох залишився

Ні для кого не секрет, що зараз в Україні стабілізувалася погода і останнім часом дуже тепло. Що тут дивного спитаєте ви? А все просто, надворі лише середина травня, а погода така ніби липень місяць, а то і місцями – серпень.

Коли всі відпочивали у зв’язку із святами була дуже тепла погода, люди могли виїхати на шашлики, зробити роботу на городах тощо. Або, хто, як ваш автор просто виходили у місто й гуляли собі.

От буквально нещодавно, а саме в неділю мені довелося побувати у центрі нашого улюбленого з вами міста. В цей час якраз люди святкувати 757-й день народження міста Лева, було багато заходів, але була одна фішка, яка мені зовсім не сподобалася.

Справа у тому що навіть не пригадую, щоб у місті було так багато пороху. Так, погода суха, дощі не падають, але коли подує вітер, то порох такий летить в очі, що не знає як навіть ховатися від нього.

Багато людей після таких поривів брали і терли очі або ж просто відверталися.

Чому стільки пороху у центрі міста, як з цим боротися та багато іншого читайте далі.

Отже, проблема пороху для мене була дуже цікава, так він був раніше, коли робили проспект Свободи, але ж ремонт зробили, пісок забрали, то звідки летить пісок? Ходив, дивився і нічого так і не знайшов.

Також читайте:   Чому глючать телефони на 2 сімки?

Напевно це все через суху погоду, яка зараз панує в Україні та у Львові, зокрема.

Як з цим боротися? Напевно було би добре, якби хоч два рази на день містом, особливо центральною частиною їздили машини, які би зволожували дороги. Чесно кажучи, не знаю чи це робиться зараз, бо живу далеко і зранку сплю, але це робити треба заради тих же людей, яких в центрі протягом дня є ой як багацько.

Як себе берегти? Коли бачите що летить порох просто при можливості десь сховатися, закрити очі, бо якщо цього не робити потім можна мати проблеми. Одяг то відпереться, а ось очі можуть згодом добряче пекти.

Звісно, що найкраще зволоження міста – це дощ, а його синоптики нам обіцяють вже завтра після обіду. Як там кажуть люди – дощ вже би здався, щоб все на городах росло та і просто для свіжості.

Вчора надворі вже було більш-менш прохолодніше, температура повітря опустилася до плюс 17- плюс 19 градусів вище нуля. Дихати стало спокійніше, тому не за горами так чую дощі.

Хоча, холодна погода ніколи не приносила дощів, але час все покаже.

Хотілося би почути також вашу точку зору, читачі блогу, чи заважає вам порох на вулицях міста і як з ним боротися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. fedun 14.05.2013 пише:

    У Франківську аналогічно, та й напевно у всіх містах країни. Йдеш собі по вулиці весь в пилюці, плюєшся, відвертаєшся, нервуєшся. Та що зробити, така наша файна юкрайна. Прибирати треба та зволожувати. 😥

  2. Великий Сем 20.05.2013 пише:

    Це все тому, що сніг з брудом не вивозять за місто як в цивілізованих країнах.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*