Реалії Високого замку - Блог про Львів

Реалії Високого замку

А перил нема

Так вже складається останнім часом, що блог Воробуса говорить на одну і ту ж саму тему цілий день. Таким чином, ми аналізуємо що так, а що не так.

От буквально сьогодні зранку почали балакати на тему Високого замку, а саме про те, як там ніяк не можуть привести до ладу оглядовий майданчик. Дерева все ростуть та й ростуть і нікому цього не треба.

Сподіваємося цю проблему вирішать, але не тільки дерева є проблемою Високого замку.

Що ще не так, а що таки так читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Що змінилося із часу мого останнього візиту на Високий замок? А, до слова, востаннє я там був ще минулого року десь на початку серпня.

Починаємо свою подорож від вулиці Ужгородської. Так, заїхати на замок важко, на дорозі суцільні ями, але наближення чогось цікавого сповіщають смітники, які буквально стоять на кожному кроці. Це вагомий плюс, бо є дуже багато різних неадекватів, яким начхати на природу й вони викидують сміття просто під ноги.

Дорога на Високий Замок

Один так кине, другий, третій, а що буде далі?

Смітники

Заходимо у парк. За ресторани і різні кабаки я мовчу, біля них все гарно зроблено, люди прибирають. Помітно, що власники різними шляхами хочуть заохотити людей йти сюди.

Парк. Як вам сказати, від нього залишилися як позитивні, так і негативні враження. Позитивні, що тут дійсно гарно, ростуть квіти, двірники все прибирають, а ось негатив, що більшість лавочок зламані.

Також читайте:   Найнебезпечніший район у нашому місті

Чому їх не відремонтувати? Ну, не піде ж Воробус чи Марсело їх робити. А дарма, закохані могли би сюди приходити і насолоджуватися романтикою.

Металеві сходи. Їх рівно 249 наверх до телевізійної вишки. Особливих змін тут не бачу, єдине що мені так здається – побільшало надписів: «Тут був Вася, Альона – дура, Мукачево тощо».

Чи треба це робити? Як на мене – це лишнє. Був тут та й був, зроби собі фотографію і не мордуйся якщо тобі від того стане легше. Хоча, це на любителя.

Йдемо далі. Минаємо телевізійну вишку, стоїть патрульна машина. Що вона там охороняє? А ось на людей із пташками вони ніяк не реагують. Може не знають просто що вони там стоять? 😀

Минаємо набридливих птаховодів, піднімаємося на оглядовий майданчик. Чи то минулого разу я цього не зауважив, але прикро бачити, що хтось вкрав залізні перила. Для чого? Що за рагулізм?

Оглядовий майданчик. Багато людей, бабця, яка сидить цілими днями із біноклями, які можна взяти в оренду, і чоловік що малює портрети людей.

Вид із Високого замку

Як ви думаєте чого тут бракує? Все-таки, туалету нема, хоч би десь внизу придумали якийсь біо. Ну, чесно люди можуть сходити і в кущі.

Ось такі от реалії Високого замку. Колись матиму час ще разок туди сходжу і спробую зробити фотогалерею.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*