Футзал. Харківський Локомотив – чемпіон УКраїни сезону 2012/2013 (відео) - Блог про Львів

Футзал. Харківський Локомотив – чемпіон УКраїни сезону 2012/2013 (відео)

Локомотив - чемпіон

Вчора в Україні офіціально завершився футзальний сезон 2012/2013 років. У 5-ому вирішальному поєдинку за золоті медалі між собою зустрілися – харківський Локомотив та івано-франківський Ураган.

Гра проходила в Харкові й стала справжньою окрасою сезону.

Хто став чемпіоном України, які подальші плани фут зальної ліги та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як матчі у Харкові та Івано-Франківську принесли загальну нічию 2-2 між цими командами, додаткова гра у Харкові таки мала визначити чемпіона країни. У місцевому палаці спорту «Локомотив» в цей вечір яблуку не було де впасти.

Ваш автор хоч і запізнився на кілька хвилин, але все ж дивився гру і був дуже задоволений в кінці її якістю.

З перших хвилин гри було помітно, що команди дуже переживають за результат. Так, вони довго катали м’яч по периметру, але до небезпечних моментів гра не доходила. І лише тоді, коли після удару Євгенія Клочка Локо відкрив рахунок команди по-справжньому зарухалися.

Ще б пак, франківцям треба було відіграватися і вони побігли всією командою вперед. І це їм, до слова, вдалося. Подача з кутового і чудовий удар вдається Валенкові, якй забив ударом з лету.

Перший тайм так і завершився за нічийного рахунку.

Друга половина гри чимось особливим не відрізнялася. Відповідальність ще більше давила на гравців і вони інколи робили ну просто таки дитячі помилки.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. Нові імена - ЛЮ Верест. Анонс

Більше моментів щоб забити мала команда Ураган. Як із вихідних ситуацій не забили бразильські легіонери Додо та Роніньо відомо лише їм. Плюс, до цього всього, чудову гру у рамці в Локомотива демонстрував їхній кіпер – Литвиненко.

Гра йшла до серії пенальті й так вона до них прийшла. У фінальній серії харківська команда вже двічі програвала своєму супернику. Невже це мало відбутися і втретє?

Цікавий хід тут зробив тренер Локомотива – Ривкін. Він у серії пенальті задіяв аж трьох воротарів і варто сказати вдало задіяв і ще й як.

Лисенко, Іваняк та Литвиненко по черзі не дали забити трьом гравцям Урагану. Натомість самі гравці Локомотива не забили лише раз.

Останній удар гравця Урагану Кордоби пролетів мимо воріт, а це означало, що саме харківський Локомотив стає чемпіоном України сезону 2012/2013.

Радості гравців та керівництва клубу не було меж і скажу відверто – вони цей титул заслужили. Одним складом грати протягом кількох років – не кожен зможе.

Зараз чемпіонат бере паузу, а вже на початку липня команди вийдуть із відпусток і будемо бачити які ж зміни будуть у їхніх складах.

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*