Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:1 Чорноморець (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:1 Чорноморець (відео)

Карпати грають внічию з Чорноморцем

У 15-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей з Одеси – команду Чорноморець.

Гра видалася дуже цікавою та бойовою й завершилися за нічийного рахунку 1-1.

Після серії невдач, які переслідували Карпати у минулих матчах на гру із одеською командою гравці львівської команди вийшли з одним бажанням – здобути три очки. І, варто сказати, це їм майже вдалося, якби на заваді не стала помилка на останніх хвилинах гри захисту і кіпера команди.

Йшла 92 хвилина, гравець Чорноморця (Рієра) зробив навіс у штрафну Карпат, захист спав, воротар теж і Діденко без проблем переправив шкіряного у сітку воріт нашої команди.

1-1 і Чорноморець таки здобув очко, а Карпати втратили перемогу.

А до цього епізоду грали «леви» досить таки вдало. З перших хвилин поєдинку команда Севідова побігла вперед і почала створювати момент за моментом. Не знаю що сталося з форвардом Карпат – Гладким, але в останніх матчах він марнує момент за моментом. Це вже аж не смішно.

Згадайте ту ж кубкову гру з Металістом, тепер з Чорноморцем.

Гості ж особливо подій на полі не форсували і виглядали якимись втомленими. Таке враження, що вони втомилися від кубкового поєдинку. Але, вони ж того його не грали, бо Дніпро не приїхав на гру.

Також читайте:   Карпати 1:0 Динамо (Відео)

Тим не менше, їхні проблеми нас мало цікавлять. На 24 хвилині Карпати взяли і забили.

Кіпер Ілющенков вибивав м’яч від воріт, той знайшов голову захисника Чорноморця, який невдало скинув шкіряного на ногу Федорчуку й Валера вдало пробив повз Безотосного.

Другий тайм – це більше гра від захисту й намагання гостей відігратися. Один вбивчий момент вони мали, але за Карпати зіграла тоді поперечина.

Звучить фінальний свисток, який фіксує нічию у матчі між Карпатами та Чорноморцем, а це означає, що команди додають у свої скарбнички по 1 заліковому балу.

На даний момент в активі Чорноморця 29 очок і п’яте місце в турнірній таблиці, Карпати ж із 17-ма пунктами залишаються на 10-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 16-й тур чемпіонату відбудеться вже наступних вихідних і це буде початок другого кола змагань. Карпати свій поєдинок цього туру зіграють в суботу, 9 листопада на виїзді із полтавською Ворсклою.

Можна не сумніватися, гра буде дуже важкою, а розпочнеться вона о 16 годині. Пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «Футбол».

Вболіваємо за нашу команду, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 04.11.2013 пише:

    В такой ситуации Спартак никогда бы не уступил победу. Ну а от Карпат лучшего желать нечего. Хорошо, что не проиграли. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*