Не виходить познайомитися з дівчиною - Блог про Львів

Не виходить познайомитися з дівчиною

Не виходить познайомитися з дівчиною

Досить часто у рубрику «Запитай у Воробуса» приходять різного роду запитання на які автор блогу чи хтось із моїх колег старається відповідати.

Але, бувають і такі випадки, що читачі задають свої запитання прямо в коментарях до публікацій. От буквально вчора своє запитання написала людина із ніком Саня.

Він, зокрема, запитав, цитую: «Прочитав, хороша стаття про те як звабити дівчину. Але ось уже 5 років намагаюся хоча б просто познайомитися з дівчиною але не виходить. Може карма в мене погана?».

Спробуємо в черговий раз допомогти порадами нашому читачеві.

Отже, перш за все що мене цікавить – скільки тобі років. Чому тепер я завжди це питаю, бо інколи як дізнаюся вік людини і її проблему, то лише за голову беруся. Також хотілося би дізнатися якими методами ти знайомився з дівчатами?

Якщо через соціальні мережі, то це не знайомлення. Там витягнути дівчину на побачення важкувато. Чому? А звідки вона може знати чи ти адекват чи навпаки?

От дивлюся на молодих людей і ті переживають що от мої друзі мають дівчину (хлопця), а я не маю, це біда та й годі. Та не треба ніколи таке думати, для кожного товару є свій покупець.

Прийде час і ти знайдеш кохану людину. Коли це буде не знаю, але відбудеться це неодмінно.

Також читайте:   Що буде, якщо довго не займатися сексом?

Чому дівчата не хочуть з тобою знайомитися? Можливо у тебе є погана характеристика серед друзів? Запам’ятай, дівчата між собою спілкуються і все про нас знають. Тому, якщо ти десь схибив, про це дізнається вже ціле місто.

А ще дівчата люблять стабільність. Коли йдеш на перше побачення чи просто знайомишся з дівчиною маєш гарно виглядати, а не так що одна штанина брудна, інша порвана, зачіски як такої нема. Зустрічають по одягу.

Шкідливі звички. Ох і зараз тих пияцюрників розвелося. Куди не підеш всі лише пропонують давай вип’єм пивка, вина, горілочки й так далі. Як ви думаєте, дівчата люблять пияків?

Звісно що ні, тому якщо маєш схильність до шкідливих звичок то або успішно приховуй їх, або ж кидай пити чи курити.

Не знаю де ти працюєш, з ким спілкуєшся, але дівчата у твоєму спілкуванні при любих обставинах мають бути. Ну, хіба що ти сидиш цілими днями вдома і ніде не виходиш. Це вже проблема, пробуй більше гуляти, більше заводити знайомств і відношення дівчат до тебе зміниться.

Якби там не було, якщо і це не допоможе, то треба звертатися до ворожки, може дійсно яка зараза що поробила і треба викатувати яйце. Все може бути…

Хай щастить…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*