Футбол. Підсумки об’єднаного турніру в Ізраїлі - Блог про Львів

Футбол. Підсумки об’єднаного турніру в Ізраїлі

І тут перемогли

Футбол повертається на блог Воробуса. З кожним днем його все ставатиме більше та більше. А це і не дивно, незабаром відновляться поєдинки єврокубків та чемпіонат України.

Вчора в Ізраїлі завершився об’єднаний товариський турнір серед українських та російських команд. У ньому від України грали: донецький Шахтар та харківський Металіст, від Росії: московський ЦСКА та пітерський Зеніт.

Хто став переможцем цього турніру, які враженнями залишилися від нього у вашого автора та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Отже, традиційно, поєдинків між російськими та українськими клубами багато хто очікує із великим нетерпінням. Багато хто ще досі говорить за майбутній об’єднаний чемпіонат, хоча, як на мене, це велика утопія і непотрібна річ.

Так, можливо перший рік буде цікаво, на футбольні поєдинки буде ходити багато глядачів, але згодом все переросте в буденність, якими є теперішні чемпіонати цих країн. А об’єднаний чемпіонат лише знищить багато футбольних клубів, які будуть не в змозі їздити в Росію і назад.

Ось і черговий турнір за участю російських та українських команд не вразив. І ніби команди грали майже основними складами, але ні швидкостей, ні жаги до перемоги вони не демонстрували.

От, для прикладу, пітерський Зеніт. Ніби команда має у своєму складі хороших виконавців, має зараз перебувати в хорошій формі, а вчора у матчі з Металістом гравці цієї команди тупо ходили по полю як ветерани. Хіба цього очікує вболівальник, який сидить на стадіоні чи біля екранів телевізора?

Також читайте:   Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи

І лише коли харків’яни забили двічі, футболісти із Санки-Петербурга зарухалися.

Єдиною командою, яка більш-менш демонструвала свою гру був наш Шахтар. Знаючи як працює Луческу, він завжди любить перемагати. Йому не цікаво програти тому ж ЦСКА, щоб потім останні радувалися що обіграли чемпіона України.

Металіст. Після того, як команду покинув Соса та на збори ще досі не з’явився Хав’єр, команда суттєво стала слабшою. Якщо не зробити придбань, то команді Маркевича і третього місця не бачити цього сезону не те що чемпіонства.

ЦСКА. В єврокубках ця команда не грає, чемпіонат стартує ще не скоро, тому на турнірі гравці цієї команди виступали як на курорті.

Якщо підводити підсумки, то переможцем турніру став донецький Шахтар, який здобув 3 із 3 перемог.

Друге місце посів харківський Металіст, в активі якого одна перемога та одна нічия.

Третім став Зеніт, який якщо і переміг, то лише ЦСКА.

Ну, а останнє місце посіли якраз «армійці», які лише раз зіграли внічию із нашим Металістом.

Попереду офіційні поєдинки…

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*