Міська рада обмежила продаж алкоголю ще на три дні - Блог про Львів

Міська рада обмежила продаж алкоголю ще на три дні

Обмеження

Життя продовжується, а з ним і з’являються все нові публікації на блозі про Львів.

Так от, працюємо ми й на далі й вже поступово будемо писати не лише про політику. Але, поки що ще досі про неї.

Коли вчора йшов додому спеціально зайшов у кілька закладів харчування та й не лише харчування щоб подивитися а чи є в них хоча б які-небудь повідомлення про заборону продажу алкоголю з 18 години вечора й до 10 години ранку.

Здивувався, але таки були. Воробус спеціально взяв собі чашечку кави щоб роздивитися що і як. На дверях багатьох закладів було оголошення, що продаж алкогольних напоїв обмежений в часі.

Мене радує це, адже вже й не лише прості люди, а й підприємці розуміють те, що жодні гроші не важливі перед долею країни й життям людей.

Хоча, як сказав мер міста Андрій Іванович Садовий цитую: «На жаль, але є й такі заклади, які віднеслись зневажливо. Сьогодні вони будуть позбавлені ліцензії на продаж алкоголю на території Львова. Зараз податкова опрацьовує це питання».

І правильно зроблять. Що, що, а про алкоголь зараз явно не треба думати. В місті ще й досі не працюють належним чином охоронні структури. Так, вже екс-президента скинули, але ж треба зараз дуже багато часу щоб відновили нормальну роботу міста.

Також читайте:   Проблема сміття у Львові

Зокрема, вчора говорив з колегою, він мені сказав, далі знову цитата: «102 вже працює, але можуть бути проблеми з машинами для виклику».

Тому, патрулюванням міста Лева продовжується. Самооборона себе виправдовує. Хоча, так званих тітушок схоже вже у місті нема. А чи вони взагалі були, це ще також питання.

До чого все це я веду? Сьогодні в інформаційному просторі з’явилася інформація про те, що Виконком Львівської Міськради вирішив продовжити ще на три дні заборону продажу алкоголю у період від 18 години вечора й до 10 години ранку.

Це робиться для того, щоб тверезо й мудро обдумувати рішення, які зараз приймаються. Недопустимо, щоб п’яні люди ходили зараз по вулицях й закладах розваг.

Так, підприємці несуть збиток, але так треба. І правильно все робить Міська Рада, підтримую.

Щось мені так здається, що якщо би й таке рішення залишили в силі на весь час, то від того би ніхто не постраждав. Так, в ресторанах, барах би можна було пиячити, а купляти в магазинах зась.

Хоча, хто захоче напитися, той і в дозволений час зможе піти алкоголь й нажратися.

Будьмо свідомі, не все так зразу буде гладко й бережемо наше місто від негідників.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*