Ремонт вулиці Городоцької триває - Блог про Львів

Ремонт вулиці Городоцької триває

Ремонт вулиці Городоцької

Такий вже збіг обставин, що сьогодні на блозі описується тема транспорту. Одне діло, коли він їде, а інше – коли нема де їхати, бо суцільні ремонти.

Євро-2012 наближається, воно вже не за горами. Якихось два місяці і до нас навідаються іноземці. Хто буде у футбол грати, а хто 1715 пити. 😀

Тому, місцева влада хоче, щоб все у нас було як кажуть «пучком» і ремонтують що лише можна.

Так от, як відомо, 14 березня на ремонт закрили вулицю Городоцьку, а саме на ділянці від церкви св. Ольга та Єлизавети до привокзального ринку.

Вчора ваш автор якраз був на цій вулиці і зумів оцінити на якій стадії там проходять ремонтні роботи. Від побаченого я жахнувся, але сподіваюся все таки приведуть у порядок.

Розпочну свою розповідь із того, що їхав на вокзал Воробус 52 маршруткою. Що це така за маршрутка невідомо, але виходу у мене не було, бо по Городоцькій практично нічого не їде.

Доїхав цією маршруткою до церкви св. Ольги та Єлизавети.

Що кидається в очі, так це те, що там стоїть багато маршруток. А це і не дивно, до привокзальної площі доїхати вони не можуть, а, отже, кінцева зупинка саме там.

Йдемо далі. Ділянкою, де має їхати трамвай і на вулиці Тобілевича стільки каміння, що якби мене сюди привезли вночі, то би подумав що розпочалася війна і таким чином люди ставлять захист від ворогів. 😀

Також читайте:   І знову холодно

Каміння

Робота. Так, вона кипить там повним ходом. На щиті про ремонт пише, що він має завершитися 1 червня. Не знаю, чи встигнуть вони це все зробити, але мусять, бо на початку червня вже стартує єврочемпіонат, а якщо приїдуть іноземці і побачать таке, що будуть казати? Та нічого, нароблять фото і скажуть, що ми нічого не встигаємо.

Якщо вам потрібно на привокзальний ринок, краще вулицею Городоцькою не йти, бо місця зовсім нема, люду багато, а якщо не будеш уважним, то можна впасти у яму, а вона така якби мамонта вирили. 😀 Принаймні так сказав мій колега, якого Воробус зустрів саме там.

Рух цією вулицею припинено

Якщо будете там, то раджу звернути увагу на маленький тракторик, який щось там риє. Склалося таке враження, що коли вітер подує, то цей тракторик перевернеться.

Що роблять на привокзальній? Замінюють все що можна: контактні мережі, інженерні мережі, труб повно, мають облаштувати площу Двірцеву . На вокзал заїхати ще поки що можна, але городами (прилеглими вулицями), але скоро і там будуть все переривати.

Згодом має бути гарно, а поки що люди мають незручності і ще й які.

Ремонти тривають, а насамкінець пропоную переглянути цікаве відео з вулиці Личаківської. Сподіваюся до такого на Городоцькій не дійде:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Andrii 28.03.2012 пише:

    а таке враження шо ніколи не не завершувався цей ремонт

  2. YurOK 28.03.2012 пише:

    ремонт завершити неможливо, його можна тільки призупинити 🙂

  3. Андрій 28.03.2012 пише:

    ггг, сьогодні їхав по Сихівському мості, що на вул. Сихівській, там діра така, що видно внизу авто на стоянці ❓ 👿

  4. Пилип Арсенійович 29.03.2012 пише:

    😆 😆 😆 😆 😆
    відео потішило, це ж треба так зробити фонтан.
    А ремонти вони будуть завжди. :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*