Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:3 Єнакієвець (відео)

Енергія перемагає Єнакієвець

У 24-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала гостей із Донеччини – команду Єнакієвець.

Гра видалася дуже бойовою і завершилася нічиєю 3-3.

Цей поєдинок був генеральною репетицією команд перед матчами серії плей-офф, адже всі добре розуміють, що саме Енергія та команда із Донеччини будуть між собою зустрічатися у півфіналі змагань за чемпіонство.

Варто сказати, що поєдинок сьогодні видався на славу. Результат на команд не давив і вони показали відкритий комбінаційний футбол.

В складах команд через різні причини не було ключових гравців: в Енергії – Бондаря, в Єначки – Вассури.

І якщо ще «енергетика» достойно зуміли замінити брати Грицини, то в складі гостей такого гравця я не побачив. Можливо десь сподобався Нестерук, який сидів на заміні, сидів, а потім вийшов і забив гол.

Дилема, у минулому поєдинку цих команд Єнакієвець виглядав солідніше і програв 3-7, зараз слабше і ледве не вивіз перемогу.

Розпочалося все із голу Свірідова. Грицина невдало віддав пас, м’яч вилетів в аут, гості його швидко розіграли і Богдан вдало пробив повз Кардаша.

Енергія зуміла відігратися лише після перерви. Допомогла серія рикошетів, після якої відзначився Легчанов.

Єначка на цьому не заспокоїлася і вже Хурсов вдало користається помилкою Кардаша. І знову зелено-білі відігруються. Знову рикошет і на цей раз забиває Грицина.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Титан-Зоря 6:4 Енергія (відео)

До речі, вперше у складі команди з Донеччини у воротах стояв хорват – Юкіч. Загалом він сподобався.

Після 2-2 команди засвоїлися не надовго, адже комбінація Скорий – Нестерук завершується черговим голом. Колеги, що сиділи поруч із вашим автором довго сміялися.

Чому? Тому що Воробус сказав, що Нестерук ще грав як автор блогу в школу ходив. Досвід є досвід.

Але, як це буває в останніх поєдинках Енергія знову в кінці гри врятувалася. Суддя зафіксував шостий фол зі сторони Єначки і Легчанов був точним із 10-ти метрового.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує таки бойову нічию 3-3, а це означає, що команди додають у свій актив по одному заліковому пункту.

Зараз в активі Енергії – 29 очок (4 місце), в Єначки ж 45-ть (1 місце).

Наступний, 25-й тур чемпіонату відбудеться вже зовсім скоро, а саме 30 березня. В цей день наша команда на виїзді буде зустрічатися із одним із невдах нинішнього чемпіонату – командою Спортлідер.

Будемо сподіватися, що наші футзалісти таки перервуть серію без перемог і таки, нарешті, здобудуть вікторію.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку між Енергією та Єнакієвцем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*