“Неприємна” ситуація на парі…. - Блог про Львів

“Неприємна” ситуація на парі….

Неприємна ситуація

Продовжуємо відповідати на запитання наших читачів в рубриці – «Запитай у Воробуса».

Приходять туди різні запитання. Бувають глобальні проблеми людства, бувають й кумедні питання, а бувають і такі, що навіть не знаєш як на них відповісти.

До таких можна віднести запитання нашого читача – Євгена. Він, зокрема, запитав, цитую:

Доброго дня. Мене звати Євген. Не знаю чи правильно зробив, але все ж таки наважився запитати у Вас пане Воробус. Мені дуже стидно навіть писати про таке, але бажання дізнатись думку читачів мене перемогло. Отже почну з того, що навчаюсь я в політесі. Детально не буду розписувати, який факультет, бо не хочу себе афішувати дуже. Отже, сталась дуже погана річ. Це було два дні назад. Сидів на лекції і мені ще з самого ранку було дуже погано (мутило в животі, кидало в піт).

Але, це не найгірше, найгірше було те, що у мене відбулось різке випорожнення прямо на місці. Я навіть не встиг попроситись і вийти з аудиторії. Зрозуміло, що дуже скоро на мене більшість звернула увагу.

В цей момент я наважився покинути аудиторію. Я настільки був ошелешений такою ситуацією, що забув свій мобільний та куртку в аудиторії. Мені так соромно, мені так незручно, я не знаю куди подітись. З того часу і до сьогодні я не ходив на пари. Думаю, що всі будуть сміятись з мене або навіть гірше. Я і так людина не дуже комунікабельна, а тут ще сталось таке. Порадьте мені, що робити? як вийти з цієї ситуації не зганьбленим.

Перед тим як висловити свою точку зору по цьому питанню, скажу, що я, все-таки, більше схиляюся що це хтось пожартував з блогу Воробуса. Хоча, якщо таки мої домисли не вірні, то дам поради. Буває то в житті всіляке.

Також читайте:   Куди зникли копійки?

Отже, те, що з тобою сталася неприємна ситуація не означає, що тобі треба всіх ховатися і не ходити на пари. Ну, з ким не буває. Людям буває ще не так погано стає, але нічого, жити треба далі.

Те, що з тебе будуть сміятися? Ну, від того ніде не сховаєшся, але з часом забудеться. Ви ж, все-таки, один єдиний колектив.

І взагалі, ніколи не схвалював насміхання з інших людей. Особа, яка себе поважає, ніколи подібного робити не буде. А так «папахує» рагулізмом.

Щодо причин, чому так сталося теж треба розібратися. І якщо вже аж дуже «притиснуло», то не треба викладача питатися, а біжиш та й все.

Не переживай і все в тебе буде добре. Люди ходити не можуть, гинули під час революції, а це на фоні усього просто дрібниці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Lacost 03.03.2014 пише:

    Ну хз хз, думаю чувак тролить чи що. як можна отак “випорожнитись” на лекції. якщо це правда, то скажу – дійсно це є дуже дуже сумно. Вихід один – просто забути про цей прикрий випадок. А що ж ще робити?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*