Скульптура двох сердець у Львові - Блог про Львів

Скульптура двох сердець у Львові

Cкульптура двох сердець у Львові

Є у Воробуса одне місце в нашому місті де я полюбляю гуляти. Ви, читачі блогу, одразу ж спитаєте а де ж ця місцина?

Так от, відповідаю, площа біля готелю Львів. Як відомо, там свого часу відреставрували фонтан і назвали його фонтаном закоханих.

Особливо ввечері, коли там вмикають підсвітку там дуже гарно. Лише собі зразу можна пригадати якою була ця місцина якихось два роки назад.

Все занедбано, люди тут не гуляли тощо.

Часи міняються, люди стають свідомішими та розуміють, що треба не сидіти склавши руки а дбати за благоустрій свого міста.

Що бракувало біля фонтану закоханих, так це лавочок де б закохані чи прості люди могли собі сидіти і милуватися красою нашого міста. Воробус багато про це писав і лавочки таки встановили.

Але, коли вчора їхав з роботи додому раптом через вікно маршрутки побачив новинку. Довго не думаючи вийшов щоб поглянути а що ж це за такі сердечка, бо саме їх встановили.

Вийшов автор блогу з маршрутки, підійшов до фонтану, вкотре ним помилувався, але не це було об’єктом моєї уваги.

Біля фонтану встановили два серця. Одне з них синього кольору, інше – жовтого. Плюс до того всього, ці серця стоять на фундаменті зробленому також у формі серця.

Точно не знаю, але здається мені що ця скульптура символізує єдність заходу та сходу нашої країни. Все-таки, якраз єдності нам бракує.

Також читайте:   На площі Соборній встановили символ єдності

Як колись казав мій хороший друг, нація в нас ще не достатньо сформувалася. На все свій час. Замість того щоб гнати в шию окупантів, люди беруть і ще й їх захищають.

Але, це вже тема зовсім іншої публікації.

Повертаючись до сердець скажу, що Воробус також зробив собі фото на пам’ять. А чому б і ні? Завжди схвалюю новинки в нашому місті.

І, увага, останнім часом почав просто питатися людей про їхні враження від нового. Так от, коли автор блогу почав фотографувати скульптуру сердець, то до неї підійшли дві зовсім юного віку дівчинки.

На моє запитання як їх новинка вони відповіли що їм дуже вона сподобалася. І виходить так, що з кожним днем головною площею міста стає якраз не проспект Свободи, а площа біля готелю Львів.

Там і фонтан закоханих є, і зараз синьо-жовті сердечка встановили. Чим це не романтика?

Скажу навіть більше, Воробус ще й допоміг сфотографувати цих дівчат. За їх словами, вони хочуть поставити це фото на аватар. 😀

Школота, що тут скажеш. 😀 Але, це минає з часом.

А поки що, треба йти до сердець з коханою людиною та загадувати бажання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*