Аргументи на користь масажу - Блог про Львів

Аргументи на користь масажу

масаж

Депресував Воробус, депресував і вирішив зайнятися чимось корисним. Справ є, як завжди багацько, але спершу треба звернути увагу на своє здоров’я. Адже, що не кажіть, його таки не вернеш.

І якщо, до вчорашнього дня автор блогу займався переважно фізичними вправами, то вже зараз вирішив піти на масаж.

Давненько я його не робив, хоча лікарі кажуть що раз в пів року його таки треба робити для профілактики, щоб не було різного роду сколіозів, викривлень хребта й так далі.

Коли пішов вперше на масаж, то думав додому не доїду. Він ще більше вставляє, ніж то ж пиво чи наркотичні речовини. Хоча, про останні таки сказати не можу, бо не пробував.

Кажуть, що після відвідин масажиста треба приїхати додому і добре поспати. Воробус в останні дні так і робить. Від того і публікації якщо і з’являються, то лише тоді коли висплюся.

Яка ж користь масажу?

  1. Масаж полегшує навантаження на серце. Це особливо стосується тих людей, які часто сидять за комп’ютером, мають сидячу роботу і мало рухаються.
  2. Масаж має очисну функцію. Справа у тому, що коли вам роблять масаж тіла, то по тілу розганяється така рідина як лімфа. Вона прискорює викиди непотрібного «сміття» з організму та різних токсинів.
  3. Завдяки масажу прискорюється кровообіг в оргазмі. А, як відомо, коли добре кров циркулює, то й людина себе почуває краще.
  4. Добре впливає на нервову систему. Після масажу людина відчуває себе спокійнішою, не злиться на людей і так далі. Можливо й допомагає при депресивних станах.
  5. Допомагає запобігти руйнуванню м’язів. Якщо людину болить спина, то вже після повного курсу масажу, а це як мінімум 10-ть днів, людина спить добре, не болять ноги, а все це від спини.
  6. Масаж руйнує жирові капсули. Справа у тому, що після масажу жир вже не так залишається в організмі, а поглинається м’язами. Тому, якщо під час курсу масажу ви добре харчуєтеся, займаєтеся паралельно фізичними вправами, то не виключено що похудаєте. Також масаж позитивно впливає на здоров’я шкіри.
  7. Зміцнює імунну систему. Якщо, для прикладу, у вас були проблеми з травмами, то саме масаж дозволить їх якнайшвидше залікувати.
  8. Лікує від таких хвороб як: сколіоз та остеохондроз.

Воробус уважно буде проходити курс лікування і опісля розповість наскільки масаж мені допоміг. Також, як радив мені масажист, треба багато висіти на турніках, а також плавати.

Тому, вибір за вами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 31.05.2014 пише:

    Масажист твій часов не гарненька така собі тьолочка?) 😀

  2. viking 01.06.2014 пише:


    The Notorious B.I.G
    пише:
    Масажист твій часов не гарненька така собі тьолочка?) :D

    Тоді зрозуміло, чому Воробус так полюбив масаж 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*