Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 1:4 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 1:4 Карпати (відео)

Карпати перемагають

У 28-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із одним із лідерів національного чемпіонату – командою Дніпро.

Перед грою мало хто вірив в наших хлопців. Чому?

По-перше, команда Севідова в останніх матчах істотно загальмувала.

По-друге, Дніпру очки потрібні були на вагу золота, адже ще до матчу із Карпатами вони всерйоз претендували на золоті медалі першості.

Але, як покаже згодом гра на то він і є футбол що тут часто бувають сенсаційні результати.

Розпочали матч в Дніпропетровську команди без розвідки. Вже в першій же атаці Карпати могли забити, але подачу з кутового не зумів замкнути належним чином Зеньов.

Після цього епізоду підопічні Рамоса активізувалися і вже вони почали створювати момент за моментом біля наших воріт.

Запам’яталися удари у виконанні Коноплянки, Федецького, Селезньова, але впевнено у рамці воріт діяв кіпер львівської команди – Ілющенков, який повернувся в основу.

Саме за «сухого» рахунку і завершився перший тайм цього поєдинку.

Початок другої 45-ти хвилинки був шокуючим для Карпат. Перша ж атака Дніпра завершилася тим, що Коноплянка прострелив на дальню штангу, де Євген Селезньов вдало підставив ногу.

1-0 і Карпатам треба відігруватися. Знаю, після цього епізоду мало вже вірив в те, що «леви» зможуть здобути позитивний результат в цій грі.

Також читайте:   Футбол. Перша ліга. Кримтеплиця 0:1 Фк Львів

Але, він таки був здобутий. Не минає і 5 хвилин після голу Дніпра як Чачуа збивають в штрафній, пенальті, яке вдало виконав Сергій Зеньов.

Господарі поля помчали забивати другий гол, але натомість пропустили у свої.

Це Мартинюк вдало пройшов по флангу, віддав на Льопу і колишній гравець Дніпра чудовим ударом змушує вдруге капітулювати кіпера господарів – Бойка.

Тренер Дніпра бажаючи змінити хід гри випускає на поле ще одного нападника – Матеуса, а згодом і Зозулю.

«Дніпряни» зробили просто таки штурм наших воріт, але Карпати вистояли, а потім взяли і знову забили. Вчасно в потрібному місці був Гладкий. Саме Олександр і під кінець гри довів рахунок в зустрічі до непристойного.

4-1 – Карпати перемагають та піднімаються на 9-е місце в турнірній таблиці. Дніпро ж втрачає шанси стати чемпіоном країни і якщо Рамос та компанія не заграють як вміють, то цілком ймовірно що вони можуть втратити і друге місце.

Наступний тур чемпіонату відбудеться 11 травня. Зокрема, львівські Карпати на своєму полі будуть приймати харківський Металіст. Початок цієї гри на стадіоні «Україна» о 19 годині 30 хвилин.

Фото: shakhtar.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*