І ще трохи про масаж (користь, вакуум…) - Блог про Львів

І ще трохи про масаж (користь, вакуум…)

Вакуум

Продовжуємо дописувати у рубриці «Здоров’я», адже воно на даний момент є найголовнішим у нашому з вами житті. Без здоров’я – нема життя.

У минулих публікаціях Воробус обіцяв написати про те наскільки мені допоміг масаж, обіцянки таки дотримуюся.

Отже, розпочну із того, що курс лікувального масажу автор блогу завершив ще минулого тижня.

Сам курс складається із 10-ти занять, де масажист проводить різного роду масажі на спину. Найбільше мені запам’ятався, звісно, що вакуумний масаж. Подібного мені ще ніколи не робили.

Як це все відбувається??? Людина лягає на спину, масажист бере банку з-під майонезу, підігріває її і згодом робить нею масаж на спині.

Опісля дуже добре помітно де у вас є проблеми, бо хворі місця починають чорніти. Воробус вже бува навіть думав що поміняє колір шкіри, але з часом це все проходить.

Вакуумний масаж роблять для того, щоб зруйнувати жирові відкладення під шкірою, врегулювати лімфовідтікання, вивести різного роду шлаки та покращити кровообіг.

Пам’ятаю приїхав додому після цього масажу, то спав мабуть годин так 14-ть, настільки він мене розслабив.

Дуже важливим моментом при застосуванні цього масажу є обмеження купання у ванні. Так. на вулиці спекотно, треба частіше приймати душ (його можна через кілька годин), а ось ванна таки заборонена.

Також читайте:   17 березня 2020. Львів. Черговий день карантину.

Щодо інших цікавинок масажу, то десь після 5-6 разу Воробус почав дуже рівно ходити, поступово у мене почала виправлятися спина. А це таки треба, бо в іншому разі з часом можна і почати «нюхати землю».

Та і, як сказав масажист, дівчата люблять струнких, а не згорблених хлопців.

На моє запитання, а чому люди проходять курс 10-ти, а не 15-ти масажів, пан відповів наступне: «Можна пройти і курс з 15-ти масажів, але тоді людина просто звикне до нього і їй буде важко відвикнути, а так… якраз нормально».

Чи припинилися болі у спині Воробуса? Не зразу, але за декілька днів таки так. Головне себе не берегти зараз, не лінуватися, а кожного дня ходити на турнік, при можливості плавати і так далі.

Знаю, буває ліньки, але якщо хочеш бути здоровим, то таки треба себе берегти. А спати? Спати будемо взимку, коли буде холодно.

Хоча, там розпочнеться лижний сезон і буде трохи не до цього.

P.S. До речі, нещодавно Воробус приступив до футбольних тренувань і цілком можливо вже незабаром ви побачите його у якихось змаганнях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. BOGDAN 17.06.2014 пише:

    Ігоре, масаж то сила,молодість і здоровя на всі 100 🙂 💡

  2. viking 17.06.2014 пише:

    І скільки коштує таке задоволення?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*