Проблеми ліфтів на Левандівці - Блог про Львів

Проблеми ліфтів на Левандівці

Проблеми ліфтів

Сьогодні надворі 7 червня, а це означає, що продовжує свою роботу блогу Воробуса. Тем для розгляду, як завжди, є багато, тому не гаймо часу, а поїхали….

Продовжуємо відповідати на запитання наших читачів. На цей раз мені не написали у рубрику «Запитай у Воробуса», а просто зателефонували. І таке буває.

Свого часу довелося познайомитися з паном Богданом, то він мені сказав у телефонній розмові наступне, далі цитую: «Привіт, Ігоре, напиши будь-ласка про проблему у нашому будинку, нижче я її опишу».

Воробус завжди турбується за наших читачів, тому чим можу пробую їм допомогти у їхній біді.

Доброго дня, читачі блогу Воробуса. Вчора в нашому будинку, що знаходиться на вулиці Роксолани, 33 сталася біда. В один прекрасний момент перестав працювати ліфт.

Здавалося б це дрібниці, але якби ж то так було. У нас 9-ти поверховий будинок, мешканці є різного віку: це як молоді люди, так і пенсіонери. У декого є проблеми з серцем, є випадки й інвалідності.

І якщо я, середніх літ чоловік ще можу спуститися без з поверху без ліфта, то що робити їм?

Якщо ви подумаєте, що ми нічого не робили, то помиляєтеся. Першим ділом ми звернулися у наше ЛКП «Левандівка» щоб спробували полагодити ліфт.

За деякий час прийшов майстер, все оглянув і сказав що на 9-ому поверсі висить замок і він не знає як його відкрити.

Шукали хто ж має ключ, а виявляється ніхто цього ключа не має. Кажемо цьому майстру щоб взяв болгарку та й спиляв той замок. На що почули дуже цікаву відповідь: «у нас нема болгарки». Це просто нонсенс, в ЛКП і щоб не було цього інструменту.

Виходить мені зараз треба йти шукати серед людей болгарку чи просто когось просити щоб спиляв бісовий замок?

Як нам сказали, у кращому випадку ліфт почне працювати не швидше вівторка. Виникає питання а що ж тоді робити людям, які мають вади на свята? Сидіти вдома?

Можливо ви, пане Воробусе, щось порадите?

Перше що скажу, що комунальні підприємства – це зло. Моя би воля я би їх давно всіх розформував. Із своїм я також часто лаюся. Їх просто треба дістати щоб вони щось зробили.

Також читайте:   Якщо до вас пристали злодії

Що робити в даній ситуації? Як на мене, є два варіанти:

1. Таки самому спиляти замок.

2. Подзвонити на гарячу лінію міста та розповісти про вашу проблему. Думаю вони швидко наведуть лад із ЛКП та й з ліфтом.

Телефон гарячої лінії: 15-80. ТзОВ «ЛІФТ-ЕКО»
Аварійна служба тел.: 244-62-32.
Гаряча лінія міського голови – тел.: 297-59-99.
Ось так от….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. BOGDAN 07.06.2014 пише:

    Завдяки оперативним діям ВОРОБУСА, через пів години з виходу статті, ключі від ліфта знайшися, таки були в ЛКП Левандівка. Дякую ВОРОБУСУ що не кинув нас в біді і допоміг. Ігоре, ти найкращий, ДЯКУЄМО!!!!!!!!!!!!!!! 💡 💡 💡

  2. Vorobus 07.06.2014 пише:

    BOGDAN, 💡 💡 💡 💡

  3. viking 07.06.2014 пише:

    Проблеми з ліфтами є по всій Україні, а не тільки на Левандівці, і її потрібно вирішувати, що, думаю, нова влада і зробить.

  4. BOGDAN 07.06.2014 пише:

    viking, я з Вами згоден, но то буде з часом, а тут ідеться про маленьку допомогу і перемогу ВОРОБУСА в такому повсягденному житті, теперішнього часу, коли людина з вадами серця чи ніг може піти в магазин чи аптеку і не думає як ій піднятися потім додому на пятий чи девятий поверх, влада думає про допомогу дуже довго, а ми живемо кожноі хвилини, години і кожний день……..

  5. Razan 07.06.2014 пише:

    Як знайшлися, так і загубились. Після того як подзвонили на Горячу лінію, виявляється, монтер приходив, але світла не було і, відповідно, ліфт він не запустив. Ключі віддав. Знову таки, хто бреше – не відомо. Вдруге йому ключі не дали, тому що ніхто не відкрив двері(!)

    Я сказав чітко і коротко. Мене не хвилює як і хто буде відкривати цю колотку, але я не маю наміру сидіти в дома до середи. Думаю, Богдан мою думку розділяє.

  6. PVS 07.06.2014 пише:

    Щось в тебе, Гарабєц, з дописаними внизу телефонами троха набзділо 😀

    15-80 Це не ТзОВ Ліфт-еко, а гаряча лінія міського голови, яка ще має телефон 297-59-11, а 297-59-99 – застаріла інформація десь з 2008-2009 років, коли окремо існували гаряча лінія і центральна диспетчерська служба. Не факт, що по ньому зараз можна кудись додзвонитися.

  7. Razan 07.06.2014 пише:

    PVS,

    Не факт, що по ньому зараз можна кудись додзвонитися.

    Не можна:)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*