Футбол. Ліга Чемпіонів. Порту 1:1 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Порту 1:1 Шахтар (відео)

Порту 1:1 Шахтар

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили поєдинки завершального 6-ого туру у такому престижному футбольному турнірі як Ліга Чемпіонів.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до португальського міста – Порту, де наша команда Шахтар зустрічалася із з місцевою командою – Порту.

Незважаючи на те, що цей матч фактично нічого не вирішував, він видався досить таки цікавим та завершився бойовою нічиєю 1-1.

Ще за тур до завершення групового турніру у нашій групі стало зрозуміло, що в наступний раунд змагань виходять саме Порту та Шахтар. І виходять, до слова, вони: португальці з першого місця, а «гірники» з другого.

Тим не менше, це Ліга Чемпіонів, і тут як не як є великі призові за перемогу, а точніше – 1 мільйон євро.

Тому, за «вікторію» команди таки б’ються.

По стартових складах команд стало зрозуміло, що команди гратимуть явно не з своїми основними бойовими одиницями.

Більшість гравців Порту готується до відповідальної гри в неділю проти Бенфіки, а в складі Шахтаря Адріано та Срна пропускали гру через перебір жовтих карток.

Першого замінив Гладкий, який на початку гри між відкрити рахунок, але з кількох метрів не зумів влучити по м’ячу, який українські вболівальники бачили вже у воротах.

Також читайте:   Футбол. Україна 3:3 Німеччина (відео)

Загалом у першій 45-ти хвилинці нічого цікавого не було, а от друга порадувала великою кількістю моментів та голами.

Першими забили гості. Йшла 50-та хвилина гри коли подачу з кутового чудовим ударом головою завершив Степаненко.

Порту довго думати не став і взявся за облогу наших воріт. То кіпер П’ятов, то поперечина воріт нам допомагали, але на 87-й хвилині і вони не зуміли нам допомогти.

Чудовий про красоті удар вдався Вінсенту Абубакару, який просто таки вколотив «шкіряного» в кут воріт Шахтаря.

Знову ми пропускаємо на останніх хвилинах, знову це стається у грі з Порту. Виходить просто нам не вистачає концентрації на всю гру.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Порту та Шахтарем нічию 1-1, а це означає, що команди додають до свого активу ще по одному заліковому очку і тепер очікують на жеребкування 1/8 фіналу, яке відбудеться у понеділок, 15 грудня.

Про нього ми поговоримо вже ближче до понеділка, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*