Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:0 ЛТК (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:0 ЛТК (відео)

Енергія 2:0 ЛТК

В 11-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала лідера чемпіонату – луганську команду «ЛТК».

Гра викликала неабиякий інтерес, адже не кожного дня зустрічаються на даний момент кращі команди чемпіонату.

Хоча, як покаже згодом перебіг подій на полі, гра аж ніяк цікавою не була.

Та, про все по-порядку.

Після переможного матчу в Сумах, де Енергія була сильнішою за СумДУ у матчі з ЛТК наші футзалісти сподівалися також на перемогу.

Людей, незважаючи на свято Миколая, у палаці спорту «Галичина» зібралося не так багато як хотілося. На тій же грі проти Урагану людей було значно більше.

Але, як каже тренер Дніпра – Мирон, цитую: «Та, то таке…».

До гри.

Розпочалася вона мляво. Команди таке враження що спали. Так, гравці перекочували «шкіряного» по майданчику вдало, але особливих моментів в грі не було. І лише під завершення першої 20-ти хвилинки спочатку двічі гості, а потім господарі поля могли забити.

Але, воротарі команд: Кардаш (Енергія) та Савенко (ЛТК) були на висоті.

Як ви зрозуміли, всі голи команди перенесли на другу половину зустрічі.

Чи була гра цікавою та мобільнішою у 2-й половині? Не сказав би, команди грали так само. Просто, Енергії вдалася ударною 2-х хвилинка, коли двічі капітан команди – Роман Кордоба влучно пробив.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Елітний раунд. Результати третього ігрового дня

Луганчани у безвиході взяли тайм-аут після якого спершу кіпер ЛТК, а потім польовий гравець почали грати 5-ти польовим гравцем. Але, і з такою тактикою гості не могли нічого зробити з вдалою грою в обороні нашої команди.

Тому, не стало чимось аж надто дивним, коли фінальна сирена у грі зафіксувала впевнену перемогу команди зі Львова.

Незважаючи на перемогу, «енергетики» не змогли обігнати в турнірній таблиці свого опонента. Проте, зробити це зможе вже завтра харківський Локомотив, який буде на виїзді грати із хмельницьким Спортлідером.

Щодо нашої команди, то наступну гру вона проведе рівно через тиждень в гостях у Покровському проти команди – Титан-Зоря.

Можна не сумніватися, що ця гра буде важкою, адже гості вдало вигладили і у місті Лева, коли у першому колі проводили поєдинок першого кола.

Щодо «рідних» стін, то наступну гру Павленко і компанія зіграють аж у лютому місяці. Це пов’язано із тим, що незабаром свої поєдинки буде проводити національна збірна.

Залишайтеся з нами…

Фото: 1football.info.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*