Підсумки виступу Енергії у 2014 році - Блог про Львів

Підсумки виступу Енергії у 2014 році

Підсумки виступу Енергії у 2014 році

Наприкінці року багато інтернет-видань і не лише підводять свого роду підсумки у тій чи іншій сферах.

Блог Воробуса вирішив у цьому плані не відставати і що сьогодні, що на початку 2015 року підведе підсумки виступів наших спортивних команд.

Розпочнемо із футзальної Енергії.

Не секрет, що на даний момент такий вид спорту як футзал переживає в Україні не найкращі свої часи. Команди не мають грошей і, відповідно, багато команд грають молодими виконавцями або ж взагалі знімаються із чемпіонату.

На щастя, львівська Енергія ще поки на плаву. Хоча, із достовірних джерел, знаю що команда явно переживає не найкращі свої часи. Є проблеми із фінансами.

Тим не менше, на старт чемпіонату команда вийшла, оновила свій склад і демонструє досить таки цікаву гру.

2014 рік «енергетики» завершили на 3-ому місці в турнірній таблиці. Команда має у своєму активі 24 пункти, 7 перемог, 3 нічиї та 2 поразки.

Програли ми лише луганській команді – ЛТК і нещодавно команді з Покровського – Титану-Зорі.

Мабуть найвдалішим поєдинком можна вважати гру у Львові проти Локомотива. Дуже сильна команда із Харкова приїхала у місто Лева і програла оновленій Енергії по всіх статтях із рахунком 1-3.

Також читайте:   Футзал. Львівська Енергія виходить у півфінал плей-офф (відео)

Найгіршою вважаю гру команди за суперкубок. Тоді, Локомотив просто таки переїхав нашу команду.

Найкращим бомбардиром команди на даний час є Віталій Багряк, який після виступів на аматорському та обласному рівні знову повернувся у професіонали.

Поступово ми перейшли до складу команди.

Отже, не знаю як кому, а мені в цьому сезоні імпонує гра капітана команди – Романа Кордоби. Роман після переходу із Урагану набрав чудову форму і уявити зараз склад команди без нього важко.

Багряк із кожною грою прогресує. Інші новачки команди: Богдан Степанків та Віталій Радевич поки що зіграли дуже мало. Тому, судити їхню гру важко, треба більше ігрового часу цим хлопцям.

Звісно, після Нового року здалося би підсилити команду, бо гравців дуже мало і не дай Боже травм. Але, все буде залежати від керівництва команди і чи виділить Львівенерго гроші на команду.

Зараз в чемпіонаті наступила пауза, яка завершиться 17 січня, коли команда зі Львова – Енергія зіграє кубковий матч на виїзді із хмельницьким Спортлідером.

Саме тоді і розпочнеться новий рік для команди в якому ми також чекаємо успіхів. Принаймні у призерах команда має бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. вюн 31.12.2014 пише:

    всіх з новим роком

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*