Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Юльки-Бульки + інтерв’ю Воробуса - Блог про Львів

Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Юльки-Бульки + інтерв’ю Воробуса

Відзнака від Юльки

«Юлька-Булька канапки нарізає, а Оксана Скоц їй допомагає…» – саме такі слова мені згадалися після того, як мене дівчина Юлія згадала у такій популярній премії як: Liebster Blog Award.

Виходить мій блог є одним із її найулюбленіших, тому не відповісти на запитання Юльки-Бульки було якось, ну, самі знаєте…

Тому, поїхали…. Мені навпаки цікаво… Кожній людині я приділяю увагу особисто.

1. Як думаєте, ваше ім’я вам пасує чи ви хотіли би називатися якось інакше?

Взагалі Ігор, як на мене, хороше ім’я. Єдине що не люблю коли мене кличуть «Ігорку, Ігорко, Ігоруню» і так далі. Хоча, колись мене мама хотіла назвати Олег, але по певним причинам вона змінила своє рішення.

2. Чи вірите ви в забобони або таке інше? чорних котів обминаєте?)))

Швидше вірю чим ні. Наприклад, я вірю в те, що людину можуть врікти. Робиться це не завжди із зла. Просто людина на тебе гляне, помилується, а вам після цього може бути погано.

В чорного кота не вірю, їх за цілий день стільки перебігає, що…

3. Якби дозволяли умови, яку б домашню тваринку (будь-яку, ну хоч динозавра) мали і чому?

Думаю що черепашку. Ще з дитинства мріяв про неї, але якось не склалося, а зараз на неї нема часу. З часом, якщо житиму за місто заведу собаку породи німецька вівчарка.

4. Поділіться своїм рецептиком доброго настрою, ну таким, щоб от взяв, зробив і настрій піднявся(я потім його випробую на собі)))

Настрій в мене переважно завжди хороший, мене навіть часто називають позитивчиком. Хоча, бувають такі ситуації в житті, що всяка шваль мені настрій псує. Тоді, стараюся увімкнути улюблену музику, поговорити із цікавими людьми або ж просто іду гуляти.

Взагалі щоб не було поганого настрою рекомендовано раджу постійно мати зайнятість. Коли людина має справи, той думати про настрої, депресії нема коли.

5. Чи маєте нездійснену мрію(ну я, от наприклад, мало не щодня мрію про чарівну паличку, яку використовувала б в дуже банальних цілях – прибирала і варила їсти)?

Також читайте:   ELECTRIC зав'язує із блогерством?

Мрій є багато. Одна з них точно ніколи не здійсниться щоб я не робив. Щодо інших, то на то вони і мрії, що не буду про них розказувати. Можливо з часом вони здійсняться. Єдине що скажу, є мрія політати на літаку-винищувачі.

6. Яку маєте найулюбленішу книжку?

Йой, Юлька, ну і питання ти задаєш. Та важко так зразу щось пригадати. Ну, сподобалася книга Агати Крісті – «Десять Негренят». Читав її багато разів.

7. Де би ви хотіли жити і в якому часі?

В часи печерних часів, коли дівчата можна було би брати яку хотіти і затягати до себе в печеру. Аахахахахах. 😀 Якщо серйозно, мені і в нашому часі добре. Я керуюся принципом добре там, де є ми. 🙂

8. Коли з вами в останнє відбувалися дива(порожня маршрутка в час пік))))?

Я така людина, що куди не йду, за що не беруся зі мною вічно проблеми в хорошому смислі слова. Часто потрапляю на неадекватів, вічно щось ламається. Одним словом, такий ся народив той Воробус.

9. Чи сміялися ви колись так, щоб аж до сліз і потім два дні живіт болів, як після пресу?

Ага, в горах переважно, коли злісно жартували над колегами по поході. Пам’ятаю одному і тому ж хлопчині ми засунули двічі підряд в сумку каменюку. Не дивуйтеся, але він її доніс додому.

10. Якісни вам сняться? кольорові, з відчуттями, реалістичні чи не дуже, екшн чи мелодрами? чи взагалі нічого не показують?

Дівчата мені сняться: Юльки-Бульки, Оксанки Скоц, Ольги Врублевські і так далі. Спокою вони мені цілу ніч не дають. 😀

11. Cкільки разів ви посміхнулися, поки відповідали на запитання?)))

Разів 5-то не менше. Люблю коли задають веселі запитання. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. на то ми й дівчата, щоб спокою вночі не давати 😀
    дякую за відповіді) і за рецептики настрою;)

  2. Vorobus 11.12.2014 пише:

    Юлька-булька, 😉 😉 😉 сирник давай 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*