Враження від катання на Буковелі 27 грудня 2014 року - Блог про Львів

Враження від катання на Буковелі 27 грудня 2014 року

Враження від катання на Буковелі 27 грудня 2014 року

Якоюсь неоднозначною є зараз погода. То надворі тепло, то через ніч вже снігом замітає, то знову тепло і так далі.

Але, незважаючи ні на що, 27 грудня ваш автор і компанія вирішили востаннє цього року поїхати покататися на лижах. Так як біля Львова достатньої кількості снігу нема, то місцем дислокації ми обрали – Буковель.

Так, туди їхати трохи далекувато, але воно цього вартує.

Тому, у сьогоднішній публікації поділюся своїми враженнями від катання.

Розпочну із організаційних моментів. Отже, на цей раз водій автобуса попався досить таки хороший і вже близько 8 години ранку ми були на Буковелі. Це дозволило мені швидко взяти лижі на прокат, легенько перекусити і вже о пів на 9 ранку почати катання.

Людей у порівнянні із початком сезону значно прибавилося і це при тому, що ціни на абонементи та прокат лиж трохи «кусаються». Зокрема, мій колега брав денний абонемент по ранковій акції за 390 гривень.

Переходимо безпосередньо до катання. Якщо ви хочете зробити багато спусків, то раджу уникати таких підйомників як: 1, 5, 14. Там вчора було нууууууууу дуже багато людей. Особливо це стосується 5-ого підйомника де стояти можна було до 15-20 хвилин.

А день то невблаганно добігає свого завершення і хочеться побільше їздити.

На запитання мого колеги зі Львова чи працюють чорні траси відповім, що практично ні. Пушки активно настрілюють сніг як на 11, 16, 22-х, але поки що вони ще зачинені. Мабуть відкриють їх вже у «високий» сезон.

Також читайте:   ТОП-5 озер поблизу Львова для відпочинку влітку

Вдалося після обіду правда проїхатися 5-ою чорною трасою. Вона у досить таки у непоганому стані щоправда де-не-де схил почав підмерзати і довелося їхати максимально обережно. Хоча, народу там практично не було.

Сподобалося мені на 12 трасі. Там так розганяєшся нормально і можна заїхати аж вниз до 16 чи 11 підйомника. Мабуть, найулюбленіші для мене траси.

На 14-й їхав один раз, теж відкрили багато об’їздів, було багато горбиків, але народу внизу 14 підйомника дуже багато. Чекати як і на 5-ому можна довго і нудно.

Лавочок біля прокату про які так активно писав ваш автор так і не зробили. Тому, люд щоб зігрітися стоїть просто у приміщенні.

За харчування нічого сказати не можу, бо пив лише вино та і черги там також великі. Воробус приїхав кататися а не наїдатися. 😀

І ще, рагулів цього разу як це не дивно не зустрічав. Де вони ділися? Чи то люди такі в нас культурні стали? Все може бути.

Загалом, незважаючи на втому від катання, дороги, поїздкою на Буковель залишився задоволеним. Сніг, до речі, падав протягом усього дня, лижі, хороша компанія створили хороший новорічно-різдвяний настрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. йомік 29.12.2014 пише:

    бо то без моїх коментарів всьо до сракі

  2. fedun 31.12.2014 пише:

    чому так мало фоток?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*