Футзал. Битва в третій лізі. Нові Імена з труднощами перемагають Долиняни - Блог про Львів

Футзал. Битва в третій лізі. Нові Імена з труднощами перемагають Долиняни

Нові Імена перемагають Долиняни

Сьогоднішній недільний день буде насиченим на футзальні публікації, адже такий вид спорту як футбол 5*5 треба розвивати щоб він не зник із карти.

Так от після того як свій поєдинок зіграла команда Воробуса – Сокіл, опісля неї ваш автор не йшов пити пиво, а залишився глянути на поєдинок у якому між собою зустрічалися такі команди як: Нові Імена та Долиняни.

Ці команди також зустрічалися у рамках третьої ліги асоціації любительського футзалу України.

Як мені сказали перед грою, двобій фактично був за шість очок. Тому і нічого дивного не було в тому, що гра видалася дуже бойовою.

Кілька слів про команди.

Нові Імена – команда засновником якої є Володимир Крупчук. Колись ці хлопці бігали на область, потім команда на кілька років взяла «творчу» відпустку і ось тепер вони знову приймають участь у змаганнях.

Долиняни – команда сформована переважно із гравців команди – Лісотех. Плюс підсилив з другого кола команду – Коробов. Андрій також як і Воробус дебютував.

Розпочалася гра для Нових імен гірше не придумаєш. Долиняни насіли на їхні ворота і досить швидко повели в рахунку, увага, 2-0.

Чесно, ваш автор був трохи шокований результатом, адже з таким складом як в Нових імен і ще й часто втрачати очки – це неприпустимо.

Також читайте:   Футзал. Плей-офф до чемпіонату світу. Україна на виїзді трощить Словаччину (відео)

Момент гри

Але, по ходу гри все стало на свої місця. А все завдяки тому, що Долиняни не мають у своєму складі такого гравця як Великий. Для мене досі є загадкою те як його зупинити. Людина просто бере м’яча і всіх протаранює.

Саме ця людина зуміла забити два важливі голи.

Хоча, після того як Нові Імена рахунок зрівняли команда суперника знову ж таки зуміла вийти вперед.

Ключовим епізодом гри вважаю гол Сергія Нікітіна в другій половині зустрічі. Після цього стало ясно, що перемогу з рук команда Крупчука вже не віддасть.

До речі, Володя також забивав тим самим підтвердивши свою майстерність.

Кінцевий рахунок в зустрічі 7-3 на користь команди – Нові Імена. Долиняни сподобалися і якщо вони і надалі будуть грати з таким запалом вони попсують нерви ще не одній команді.

Після гри капітан команди Нові Імена – пан Крупчук так прокоментував гру:

Ми боремось за чемпіонство, тому очки нам втрачати не можна. Враховуючи несподівані втрати очок у першому колі, через недооцінку суперників, на другу половину сезону ми вже підготувались серйозніше. Але все рівно проблема є надалі.

Ми не можемо відразу включитись у гру, потрібно пропустити один-два голи. А от вже після такого холодного душу Нові Імена починають грати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*