Футбол. Чемпіонат України. Карпати 4:0 Чорноморець (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 4:0 Чорноморець (відео)

Карпати - Чорноморець

У 4-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Одеса – команду Чорноморець.

На радість львівським фанам, гра завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 4-0.

Чесно признаюся, «леви» мене зараз сильно дивують. Після того, як у 1 турі Карпати на виїзді програли Металісту, здавалося все – знову колективу Йові буде програвати всім підряд.

Але, як показали наступні поєдинки, це лише здавалося, адже в наступних двох поєдинках були биті дніпродзержинська Сталь та донецький Олімпік.

Хтось каже, що ці колективи не такі сильні як інші команди. Розставити всі крапки над «і» мала домашня гра проти одеського Чорноморця, який у стартових турах постав досить таки сильним колективом.

Чого вартує гра проти київського Динамо. Тоді, Ребров і компанія зуміли вибороти перемогу лише на останніх хвилинах гри.

Особисто я думав що гра між Карпатами та Чорноморцем завершиться внічию. Але, «зелено-білі» мене приємно здивували своєю жагою до боротьби і це при тому, що на вулиці була така спека, що не те що бігати, а ходити важко.

Фактично гра відбувалася на одній половині поля – Чорноморця. Карпати ж самого початку поєдинку влаштували гостям з Одеси справжній штурм і досить швидко повели в рахунку.

«Леви» заробили штрафний, який виконав Карноза. Не досить впевнено у цьому епізоді зіграв кіпер «моряків» – Боровик, але нам від того легше.

Також читайте:   Футбол. Таврія 3:1 Карпати (відео)

Гості спробували огризнутися, але натомість отримали у свої ворота ще один гол.

Пішов навіс у штрафну від Страшкевича, який вдало замкнув Олег Голодюк.

А йшла то лише 20-та хвилина гри.

Більше голів у першому таймі не було, а все перенеслося на другу 45-ти хвилинку. А в ній під сам її кінець фантастичний гол вдався Страшкевичу(такі удари вже стають фішкою карпатівця).

Ну, а коли вже йшли додані хвилини свій гол з пенальті забив Даушвілі у якого нещодавно народилася друга дитина.

Звучить фінальний свисток, який фіксує розгромну перемогу Карпат із рахунком 4-0, а це означає, що наша команда набирає чергові три очки і впевнено закріплюється на третьому місці в турнірній таблиці.

Скажу навіть більше, у Львові вже зараз почали говорити за єврокубки. Отакої…

Проте, моя думка така, що справжню силу колективу Ігоря Йовічевіча ми зможемо оцінити після наступних трьох турів у яких на «зелено-білих» очікують ігри з Динамо, Дніпром та Зорею.

Найближчий вже наступних вихідних проти київської команди в столиці нашої країни.

Зараз же, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у суботньому матчі між Карпатами та Чорноморцем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*