Футбол. Чемпіонат України. Карпати поступаються Дніпру (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати поступаються Дніпру (відео)

Карпати програють знову

У 6-ому турі чемпіонату України львівські Карпати поїхали грати у футбол у Дніпропетровськ до місцевої команди – Дніпро.

Думаю не треба зайвий раз говорити про те, а хто ж тренує цю команду – знаний всій Україні та й вже світу – львівський спеціаліст Мирон Маркевич.

Після невдалого старту схоже, що фіналіст минулорічної Ліги Європи потрохи набирає оберти. Дніпро почало демонструвати кращу гру і найголовніше для фанів команди – з’явився результат.

Що ж до «левів», то вони після чудового старту істотно загальмували. Хоча, це ще як сказати. Одна справа перемагати Олімпік та Чорноморець, а інша – Динамо та Дніпро.

Хоча, ті хто дивився вчорашній поєдинок між Карпатами та Дніпром може погодитися з моєю точкою зору, що наша команда могла в цій грі і не програти.

От реалізуй у першому таймі пенальті Карноза і не знати як далі би розвивалися події на полі. А так…

Та, про все по-порядку.

Отже, після поразки на кубок від кіровоградської Зірки була надія, що в матчі з Дніпром Карпати зможуть зачепитися бодай за очко.

І, варто сказати, розпочала наша команда цю гру дуже вдало. Зокрема, вже в дебюті могли відзначитися Мірошниченко та Карноза. Але, забракло банального везіння.

Також читайте:   Не лізьте куме вверх - спускайтеся на дно (Ворскла та Олександрія покидають Лігу Європи)

Господарі ж поля крім удару Селезньова через себе нічим особливим не запам’яталися.

А потім був згадуваний вище пенальті.

Другу половину зустрічі і це прогнозовано краще розпочали вже господарі поля. Карпати якщо і робили вилазки до воріт Дніпра, то дуже рідко. Тим не менше, оборону вони тримали вдало і здавалося що гра так і завершиться «сухими» нулями.

Але, іншої думки на це був Селезньов, який за якихось 7 хвилин зумів оформити дубль. І то забив він ці голи фактично з нічого.

Спершу Євгена на ударну позицію вивів Матеус, а потім гравець Дніпра був першим на добиванні.

У підсумку 2-0 на користь Дніпра, який записує до свого активу 3 залікові бали.

Карпати ж залишаються з нічим (опускаються на 6-е місце в турнірній таблиці) і спробують покращити свою негативну серію (з врахуванням кубка – третя поразка) вже в наступному турі, коли на своєму полі будуть приймати луганську Зорю.

Ця гра відбудеться рівно через два тижні, 12 вересня на стадіоні «Україна» і розпочнеться о 17 годині.

Насамкінець же, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*