Футбол. Ліга Європи. Ворскла чудом не робить диво, а Зоря впевнено крокує далі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Ворскла чудом не робить диво, а Зоря впевнено крокує далі (відео)

Ворскла прикро програє

Нарешті наступила п’ятниця, останній робочий день тижня і вже після 18-ої години можна буде поїхати на озеро, або ж піти з друзями на природу і як слід відпочити.

Поки ще Воробус сидить за комп’ютером, то спробує розповісти нашим читачам про чергові новини в Україні, та й у світі, загалом.

Розпочнемо із теми спорту. Так от, вчора у Європі був великий футбольний день – проходили поєдинки кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Звісно, що вся увага наших вболівальників була прикута до поєдинків за участю українських команд. А вони, до слова, свої матчі проводили вдома:

Полтавська Ворскла приймала на своєму полі словацький колектив – Жиліна, а луганська Зоря – бельгійське Шарлеруа.

Перед поєдинками багато хто говорив, що команда з Полтави фактично не має шансів на продовження боротьби. Але, як показала згодом гра, це здавалося лише на перший погляд, адже Сачко і компанія вийшли і фактично зробили неможливе – відіграли два виїзні м’ячі і навіть більше – у додатковий час зуміли забити здавалося переможний м’яч.

Час невпинно спливав, вболівальники Ворскли скандували на стадіоні «молодці», «молодці», а гравці натомість транжирили момент за моментом.

Хто дивився цю гру, той бачив, як в кінці другої 15-ти хвилинки меганагоди втратив Ковпак. Для чого він бив через все поле?

Також читайте:   Великий футбол повертається до Львова

І що ми отримали потім? За одну секунду до завершення другого овертайму гравець Жиліни – Віліам своїм точним ударом похоронив надії полтавського футболу на груповий етап Ліги Європи.

Просто нема слів…

Добре, що хоч потім порадувала нас луганська Зоря. Свій поєдинок проти Шарлеруа ця команда проводила в Києві. Грати було легше, адже на виїзді наша команда перемогла з рахунком 2-0.

Здавалося гості в матчі-відповіді мали би йти великими силами вперед, але вони цього не робили. Навпаки, українська команда транжирила момент за моментом і якби наші гравці були більш влучнішими, то розгрому бельгійцям було би не уникнути.

Хоча, у ворота Шарлеруа влетіло і так три м’ячі без відповіді. У Зорі відзначалися: двічі Любеновіч та Маліновський.

Гол останнього взагалі вдався на славу. Чує моє серце, що цього молодого таланта незабаром переманить до себе хтось із грандів, якщо не іноземного, то українського чемпіонату.

Це буде потім, а вже сьогодні о 13 та 14-й годині у Швейцарії відбудеться жеребкування чергових раундів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи.

Чекаємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*