Підсумки роботи блогу Воробуса у серпні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у серпні

Підсумки роботи блогу в серпні

Черговий місяць – серпень, а з ним і літо завершується, тому настав час підвести підсумки роботи блогу.

Традиційно, розповім по рубриках.

Безперечно головною темою сьогодення є питання війни на Сході нашої країни. Якщо хтось думає, що в Донецьку та його околицях вже спокійно, той помиляється.

Там і надалі ведуться бойові дії і я чесно навіть не знаю чи колись цей бардак колись завершиться. Кажуть, що після прийняття змін до Конституції Донбас має отримати новий статус і все припиниться, але я щось в це мало вірю.

Росія з своїми солдатами так просто від нас не відчепиться.

До теми політики би відніс також святкування дня народження нашої країни. Україні виповнилося 24 роки. Все це добре якби не одне велике але.

Країна далі переживає не кращі свої моменти в історії і не знати якою ненька буде в майбутньому. Хочеться вже стабільності та віри у хороше майбутнє.

Львів. Тут би виділив наступні події:

Нарешті на проміжку дороги від початку Львова та Івано-Франківської області зробили нормальну дорогу по якій приємно їздити.

У місті розрили чергову дорогу, на цей раз від пам’ятника Міцкевичу і до початку вулиці Гнатюка. Кажуть люди, що мамонтів робочі шукають.

Також читайте:   Блогери!!! Ви де? – відгукнулася Ольга Врублевська

Спорт.

Після паузи, пов’язаної з міжсезонням повертається футзал. У місті Лева пройшов черговий за ліком Кубок Львівщини на який цього разу не приїхало дуже багато цікавих команд.

Від того і цікавості як такої не було. Перемогла Енергія, але реально було скучнувато.

Футбольний Шахтар пройшов з боями у груповий етап Ліги Чемпіонів, Карпати після вдалого старту програли вже три гри поспіль.

Воробус.

Ким, а собою ваш автор залишився задоволеним. Навіть незважаючи на надмірну зайнятість роботами, вдалося стати чемпіоном другої аматорської ліги у складі команди «Нові Імена», пройти у фінал змагань Кубка Лева-2015 у складі команди «МехМат», а також здійснити поїздку в гори – на цей раз на гору Сивулю.

Вражень залишилося багацько про що ми будемо говорити вже у наступних публікаціях.

Чого очікувати в місяці вересні?

Ну, перша за все книжкового форуму, який вже 9 вересня стартує у Львові, 6-ої річниці від дня створення нашого ресурсу, збирання урожаю картоплі та грибів, старту Шахтаря в Лізі Чемпіонів, а також, можливо вдасться підкорити чергову вершину в Карпатах.

Залишайтеся з нами. Має бути цікаво…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*