У Львові почали облаштовувати підземні переходи - Блог про Львів

У Львові почали облаштовувати підземні переходи

Підземний перехід

Ну, а завершальною темою сьогоднішнього дня буде розповідь про те, як у місті Львові почали облаштовувати підземні переходи.

Так, так, таки почали. Хоча, це вже напрошувалося роками.

Буває йдеш через «підземку», а там як не хтось напісяв, то наригав, то хтось лежить, все брудно тощо.

Ще тоді казав, невже не можна взяти і облаштувати підземні переходи? І людям приємнше буде тут ходити, і малий бізнес буде розвиватися.

Яскравий приклад зразкового підземного переходу – це площа Митна. Там вже давно зробили ятки, люди собі йдуть, щось купляють, музика грає і вночі не так страшно тут ходити.

Найгірший приклад – це підземний перехід біля автобусного заводу. Воробус буде писати про нього статті до тих пір, поки його нормально не зроблять.

Місто каже, що ремонт має робити завод, завод каже що нема грошей нехай місто робить і так далі.

Тему підземних переходів я зачепив недаремно, адже нещодавно мій візит в такий район міста як Топольна мене дуже і дуже повеселив.

Хто орієнтується в цих краях, той знає, що на перетині вулиць Грінченка та Хмельницького є підземний перехід. Колись там як і біля автобусного заводу було брудно, темно, чимось смерділо і люди у безвиході просто брали і перебігали дорогу де лише можна.

Також читайте:   Пам'ятник кавоману Кульчицькому у Львові

Звісно, що це грубе порушення, але ж що залишалося робити? Авось у переході наркомани сидять, які часто бувають неадекватними.

Була це 10 година вечора, Воробус чекав на 53-у маршрутку, зрозумів що її не буде і саме через цей перехід вирішив перейти дорогу щоб «зловити» маршрутку №51.

Яким же було моє здивування коли я побачив облаштований перехід у місці, де ще кілька місяців тому алкоголіки шлялися.

Проходжу, зустрічаю охоронця і перекидуюся з ним кількома словами. Чоловік років 50-ти розповів, що роботи по облаштуванню яток зробили швидко, люди задоволені, приходять собі сюди щось купити, а вночі все охороняється.

І це добре….. Давно пора так з всіма зробити.

Нещодавно був в районі Мотозаводу. Так там теж роблять ремонт. Можливо перехід також облаштують, поставлять ятки, охорону і вже не так страшно буде тут ходити вночі?

Будемо на це надіятися… адже наше місто має бути найкращим і саме ми – мешканці маємо у цьому всіляко допомагати.

На цьому на сьогодні все, читати є багато, а Воробус біжить далі у пошуках нових публікацій для блогу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. vrubli 10.08.2015 пише:

    Саме так!
    У нас на Пасічній теж облаштували дуже зручний підземний перехід – відкрили магазини, вночі нестрашно йти, бо є охоронець, але найголовніше – СХОДИ! Відремонтували сходи, про які я не одноразово зверталась куди лиш могла.
    Словом, є зміни на краще! 🙂

    • Romko 11.08.2015 пише:

      та треба було до Воробуса звернутися

  2. Stakeholder 11.08.2015 пише:

    Авось у переході наркомани сидять, які часто бувають неадекватними.

    Яким же було моє здивування коли я побачив облаштований перехід у місці, де ще кілька місяців тому алкоголіки шлялися.

    щось не дуже зрозуміло який прямий звязок є між технічним станом переходу і присутності в ньому алкоголіків або наркоманів, як на мене то у відремонтованих переходах їм навпаки приємніше було б знаходитись…Також не поділяю ентузіазму що до того що переходи ремонтуються для того щоб розмістити там торгівельні ятки. Підземний перехід є для того щоб заміняти наземний пішохідний перехід, а не для того щоб його використовували торгаші створюючи там тисняву, і тим самим ще більше нівелюючи його пряме призначення ніж якби він був занедбаний.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*