Футзал. Чемпіонат “Знесіння”. Воробус вже у складі команди “Гряда” вириває перемогу в “Алмазу” - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат “Знесіння”. Воробус вже у складі команди “Гряда” вириває перемогу в “Алмазу”

Гряда 7-6 Алмаз

Вчора свій черговий футзальний поєдинок у нетривалій спортивній кар’єрі провів ваш покірний автор.

У рамках чемпіонату «Знесіння», що проводиться на полі неподалік другої автостанції міста Львова Воробус грав за команду «Гряда».

Хто уважно слідкує за життям автора блогу, той знає, що нещодавно Воробус у складі команди «МехМат» лише за крок був від того щоб виграти Кубок Лева-2015.

У фіналі наша команда з боями, але таки програла колективу «Львівська пивоварня». Шкода, але нічого не вдієш. Прийшлося задовольнитися підсумковим другим місцем.

Здавалося все, на цьому футзальні змагання беруть паузу до зими, але це не так. Цілому колективу «МехМату» надійшла пропозиція, починаючи з другого кола змагань грати за команду «Гряда» у так званій першій лізі.

Наш президент погодився, тому не дивуйтеся коли побачите Воробуса вже у складі цієї команди.

Вчора на команду «Гряда» очікувала гра проти одного з аутсайдерів змагань – колективу «Алмаз».

Я, чесно признаюся, не знаю що робить ця команда внизу турнірної таблиці. Грав проти «Алмазу» зо три рази і завжди мені вони подобалися. Можливо хлопцям трохи не вистачає індивідуальної майстерності, але у бажанні битися на полі їм точно не відмовиш.

От і вчора вони вкотре це довели.

До останнього Воробус не знав чи буде приймати участь у вчорашньому поєдинку. Причина? Протягом цілого тижня хворів, постійно була температура…. Але, таки було прийнято рішення взяти участь в грі.

А розпочали ми її достатньо таки впевнено.

Так, «Алмаз» огризався, але ми вже на досвіді ще до перерви зуміли забити три голи без відповіді. А коли на початку другої 20-ти хвилинки ми ще й забили четвертий гол, то остаточно повірили в загальний успіх, що ледве не зіграло з нами злий жарт.

Також читайте:   Як Воробус грав у футбол із своїм користувачем і компанією

Команду-суперника рахунок не зламав, а навпаки – вони ще більше завелися. «Гряда» ж просто вирішила зіграти на утримання рахунку.

Один гол, два у наші ворота, плюс сутінки – і ми просто не знаємо що робити. «Гряда» бере тайм-аут, але і він не допомагає.

«Алмаз» всією командою насідає на наші ворота і не те що зрівнює рахунок в зустрічі, а й виходить вперед, увага 6-4. Це просто фантастика.

Завжди спокійний Ігор Воробус вже сам почав горланити на своїх партнерів і таки достукався до них.

Один із суддів поєдинку каже, що до завершення гри залишається півтори хвилини. Гравець команди «Гряда» буквально за хвилину забиває два голи.

6-6 і вже «Алмаз» починає панікувати. Вже зараз знаю, що вони трохи не правильно зіграли.

Але, це вже їхня справа. Ми ж всією командою побігли забивати переможний м’яч і це таки вдалося за 10 секунд до завершення гри. Автором переможного голу став – Іван Звізло.

За мить пролунав фінальний свисток. Неймовірна перемога команди «Гряда».

І то ж треба було до такого доводити?

Звісно, що після гри у команді була розмова на підвищених тонах. Так грати не можна, добре що хоч три очки ми записали у свій актив і на даний момент з командами «Рексона» та «Епіцентр» боремося за перші три місця.

Щодо своєї гри, то все-таки, хвороба далася взнаки. Більше чим на тайм мене не вистачило.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*