Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” програють “Невгамовним” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” програють “Невгамовним” (відео)

Нові Імена 2-7 Невгамовні

Нарешті після шалених вихідних Воробус добрався до комп’ютера і починає радувати наших читачів новими публікаціями.

Розпочну із того, що команда за яку виступає ваш покірний «Нові Імена» минулої суботи стартувала на змаганнях з мін-футболу під назвою «Кубок Львова-2015».

Першим нашим суперником на цьому турнірі була команда «Невгамовні», яка у літній лізі зайняла третє місце серед команд першої ліги.

Цей колектив достатньо добре збалансований, а лідером є відомий у минулому гравець львівської «Енергії» і не лише – Вацяк.

Сергій не те що грає у полі, а й виконує функції головного тренера команди.

Ще на передматчевій розминці помітив, що в матчі з «Новими Іменами» не зіграє їхній основний воротар – Роман Янч.

То ж так і думав, що «Невгамовні» протягом гри будуть використовувати гру з п’ятим польовим гравцем до якої, як виявиться згодом, ми будемо не готові.

Вже в самому дебюті гри суперник відкрив рахунок. Пішла подача з кутового, згодом воротар команди – Ігор Воробус відбив м’яч, який влучив в штангу, а вже опісля на добиванні першим був Орест Якимов, який і вколотив «шкіряного» у сітку наших воріт.

До честі нашої команди відігралися ми досить таки швидко. Вацяк і компанія помилилися при розіграші п’ятого польового чим і зумів скористатися Тарас Копій, що чудово відгукнувся на передачу від Романа Пенгрина.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19). Група «А». Румунія (U-19) – Україна (U-19) – 2:5

Радість наших гравців була не довгою, тому що знову ж таки чудовий розіграш п’ятого польового гравця «Невгамовні» завершили не менш красивим голом Христенка.

А коли суперник забив і третій м’яч, то здавалося вони нас остаточно зламають. Щоправда іншої думки був один із лідерів команди «Нові Імена» – Володимир Великий, який знову скорочує рахунок в зустрічі до мінімуму.

Десь зараз розуміємо, що після 2-3 треба було притримати м’яч, дотягнути до перерви, але ми цього не зробили, а побігли всією командою забивати.

Як наслідок, разом із свистком на перерву «Невгамовні» забили ще раз.

У другому таймі «Нові Імена» пробували якось переламати хід поєдинку. Був змінений воротар, відбулися зміни в четвірках, але і ця тактика нам не допомогла.

Фактично гра тривала до 5 голу в наші ворота. Опісля ж ми просто зупинилися, а суперник вміло «катав» п’ятого з кута на кут.

У підсумку ми пропустили ще двічі і тим самим програли першу гру на турнірі.

«Невгамовні» показали нам, що вчитися в них є чому. Хоча, з іншого боку, подібні матчі – це хороша репетиція перед стартом у першій лізі.

Там слабих суперників точно не буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*