Футзал. Кубок УЄФА. Локомотив перемагає Економац і очікує на поєдинок проти Бенфіки (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Локомотив перемагає Економац і очікує на поєдинок проти Бенфіки (відео)

Дмитро Литвиненко - один з героїв зустрічі

І знову будемо говорити про футзал, адже в ці дні у словацькому місті Братислава проходить елітний раунд кубка УЄФА з цього виду спорту.

Приємно, що не є статистом на цих змаганнях наша команда – чемпіон країни харківський Локомотив.

Саме сьогодні, у п’ятницю-13 багато чого буде вирішуватися для нашої команди. О 16 годині 30 хвилин за київським часом «залізничники» зійдуться в очному протистоянні з одним із грандів європейського футзалу – командою «Бенфіка».

Після того, як в середу португальці сенсаційно поступилися господарям паркету – команді «Слов-Матік», сьогодні на нас очікує вельми веселий поєдинок.

Про нього поговоримо вже завтра, а поки що розповім кілька слів про гру, яка відбулася в середу. В ній Локомотив схрестив зброю з сербським колективом під назвою – «Економац».

Фактично для нашого суперника ця гра була вирішальною у цьому раунді змагань. У першому турі серби програли без варіантів Бенфіці і якщо би ще в грі з «Локо» не перемогли, то втрачали би всі шанси на продовження змагань.

Так згодом і станеться, щоправда перший тайм для наших хлопців був дуже складним.

«Економац» стояв всією командою в захисті, а, як відомо, пройти такі редути дуже складно. Фактично гра триває до гола. Добре, що він відбувся від «Локо» вже на 4-й хвилині гри.

Це Федорченко прострілив з кутового і Петро Шотурма був першим на добиванні після того, як кіпер сербів відбив м’яч.

Також читайте:   Карпати переїздять на стадіон "Україна"

Після цього епізоду гравцям «Економацу» нічого більше не залишалося як розкриватися і бігти всією командою вперед. Почався відкритий футзал.

Чи мав шанси наш суперник забити гол у відповідь? Звісно що мав, але впевнену гру у воротах демонстрував кіпер «Локо» – Дмитро Литвиненко.

Подобається мені стратегія головного тренера нашої команди – Євгена Ривкіна. Він не боїться змінювати воротарів. У нього їх три і кожного з них він ставить по черзі.

Саме із рахунком 1-0 і завершився перший тайм цієї гри.

Після перерви реалізація моментів в нашої команди стала значно кращою.

Вже на самому початку 20-ти хвилинки Овсянников – прийнявши довгу передачу поблизу штрафного, перекатом залишив не при справах Біліча, після чого катнув м’яч у порожні ворота.

Серби в ці хвилини навіть не думали про атаки, а змушені були метатися біля своїх воріт. На 24-й хвилині Журба щокою пробив метрів з 13-ти, цього вистачило, щоб рахунок став 3: 0 – Бондар закрив огляд Білічу, і м’яч прошмигнув у сітку.

Фактично гру було зроблено.

До завершення поєдинку наша команда забила ще тричі (відзначалися – двічі Журба та Овсянников).

Гості ж таки спромоглися на гол престижу. Автором голу став – Рніч.

6-1 – Локомотив перемагає і серйозно готується до сьогоднішньої гри проти Бенфіки. Має бути весело.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*