Футзал. У товариському поєдинку “Нові Імена” перемагають “Інкогніто” - Блог про Львів

Футзал. У товариському поєдинку “Нові Імена” перемагають “Інкогніто”

Нові Імена - Інкогніто

Черговий день розпочався, а ним є п’ятниця-13 і обіцяє він бути, як завжди, цікавим на різноманітні події.

І розпочну, мабуть, із найсвіжішої інформації.

Отже, у рамках підготовки до четвертого туру другої аматорської ліги Львова, вчора команда «Нові Імена» проводила свій черговий контрольний поєдинок.

Суперником у спарингу був досвідчений колектив першої аматорської ліги Львова – команда «Інкогніто».

Гра відбувалася пізно ввечері у спортивному залі «Електрон», що знаходиться у такому мікрорайоні міста як Рясне і проходила у форматі: 35 хвилин – перший тайм і 45-ть хвилин другий тайм.

«Нові імена» на цей раз вийшли на гру у такому складі: Воробій – В. Великий, Нікітін, Крупчук, Ковалик, Ільків, Тесленко, Пенгрин.

Суперник же грав фактично всіма тими гравцями, що кожної неділі бігають тепер у залі «СКА» у першій лізі. По прізвищах можу виділити таких людей як:

Титаренко, Вербінський, Калічинський, Савін, Савчишин, на воротах – всіма знаний Коробов.

До речі, саме Андрія я би визнав кращим гравцем у складі команди-суперника. Особливо у першому таймі він неодноразово рятував свою команду від неминучих голів.

А повели в рахунку першими такими гравці «Інкогніто». Чи то ми ще як слід не розім’ялися, чи що, але Олексій Вербінський вдало пройшов по центру і пробив у правий від Ігоря Воробія кут воріт.

«Нові Імена» робили спроби відігратися, багато били, але чудову гру демонстрував у воротах – Андрій Коробов. Але, і він був безсилим, коли після чудового прострілу Володимира Великого відзначився – Сергій Нікітін.

Також читайте:   Футзал. Кубок чемпіонів Львова. "Нові імена" в серії пенальті програють "Галицькій здобі-2"

З часом наша команда розігралася і, відповідно, голи один за одним посипалися у ворота команди-суперника.

До завершення першого тайму, який тривав 35-ть хвилин ми забили у ворота «Інкогніто» ще 4 голи, на що суперник відповів лише двома.

Другий тайм тривав на 10-ть хвилин більше і розпочався від для нашої команди з холодного душу, адже суперник істотно активізувався.

Не дивно, що за якихось хвилин 5-7 рахунок в зустрічі став рівним. Невже знову, як це бувало в останніх матчах чемпіонату, ми «поплили».

Схоже, що ні, адже після цих голів ми заграли ще краще і видали блискучу 10-ти хвилинку після якої суперник зрозумів що вони програли.

В цей час нам вдавалося на паркеті залу «Електрон» все.

Гравці «Інкогніто» ніяк не хотіли змиритися з результатом і задовго до завершення другого тайму випустили на майданчик п’ятого польового гравця, але помилок наші гравці і з цією тактикою особливо не робили.

Скажу навіть більше, ми пограли в захисті і випустили свого п’ятого. З цією тактикою зіграли не так якби нам цього хотілося, але все ж. Воротаря-ганялу треба також інколи тренувати.

У підсумку все завершилося перемогою команди «Нові Імена» із рахунком 15-9. У нашій команді відзначалися:

В. Великий-5, Нікітін-4, Крупчук-4, Ковалик, Ільків.

Спаринг сподобався і хотілося би якщо не кожного тижня, то хоча б через тиждень проводити такі матчі з цікавими командами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. BOGDAN 13.11.2015 пише:

    НУ НАРЕШТІ……..

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*