Воробус отримав квитки на футбольний матч Україна – Словенія - Блог про Львів

Воробус отримав квитки на футбольний матч Україна – Словенія

Квитки Україна - Словенія

Все менше і менше часу залишається до головного футбольного поєдинку року у якому національна збірна України у стикових матчах плей-офф за вихід на чемпіонат Європи буде зустрічатися зі збірною Словенії.

Для нашої команди – це буде шостий плей-офф в історії. До цього часу наша футбольна збірна ще жодного разу не проходила свого суперника. Пора би вже ламати негативну статистику.

Щоб хоч якось заохотити наших хлопців на перемогу федерація футболу України вирішила провести домашній поєдинок збірної не, традиційно, в місті Києві, а перенести його до Львова на стадіон «Арена Львів».

Як відомо, саме це місто являється найбільш фартовим для української футбольної дружини.

Думаю не варто у зайвий раз розповідати про те, який же був ажіотаж перед цією грою. Частину квитків продавали в інтернеті, ще частину роздали по федераціях, а ще частину кинули у вільний продаж.

Черги та пристрасті в касах стадіону «Арена Львів» були такими, що доводилося навіть викликати місцеву поліцію, щоб хоч якось розбороняти людей, які між собою конфліктували.

Тим не менше, Воробусу та компанії вдалося придбати заповітні перепустки. Якщо чесно, то вважаю що мені трохи пощастило, бо саме тоді, коли я випадково зайшов в Інтернет, то побачив як там почався продаж «тікетів».

Також читайте:   Визначилися усі півфіналісти Євро-2012

Забронював квитки на УФІ, вже бува хотів оплатити замовлення, а сайт взяв і «впав». Гроші з рахунку списало, але довгий час оплата замовлення не проходила. І аж, здається, в кінці другого робочого дня нарешті статус замовлення було змінено.

Наступив листопад, 12 число і сьогодні мені на електронну пошту прийшло повідомлення, що квитки приїхали у Львів і їх можна отримати в офісі федерації футболу Львівщини.

Близько 14 години дня, я завітав до вказаного вище приміщення і просто таки отетерів. Здається «тікети» лише люди отримують, а черга така, що аж на вулиці всіх помітно.

Забив… А для чого тут стояти якщо можна прийти ввечері або ж взагалі завтра?

Прийшов ввечері, черга стала меншою, але все рівно на першому поверсі було багацько людей. Всі переживають щоб хто не забрав їхні квитки.

Тим не менше, заповітні перепустки у мене в руках і надіюся, що з нашою підтримкою збірна таки переможе.

А куди ж їй діватися…. Досить цікаво буде сходити на футбол з людьми, які вперше побувають на стадіоні «Арена Львів».

Анонс гри вже завтра на блозі… Вболіваємо за Україну разом!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*